MM2020 seuroille

Miesten salibandyn MM-kisat järjestetään Helsingissä joulukuussa vuonna 2020. Tältä sivulta löydät mahdollisuuksia, miten seurasi voi hyötyä MM-kisoista ja teemoista niiden ympärillä.

Viimeksi päivitetty 18.12.2019 14:34


Vuosi 2020 on 
jo aika lähellä, mitä seurassasi silloin tapahtuu?  
psstOlisi muuten yhdet MM-kisat Suomessa ja niiden mukanaan tuoma näkyvyys hyödynnettävissä. 

Helsingissä ensi vuonna pelattavien MM-kisojen suunnittelu on täydessä vauhdissa! MM-kisat ovat mitä suurimmassa määrin koko lajiväen yhteinen asia ja voit hyödyntää kisoja seurassasi monella eri tapaa. Jo hahmoteltuihin vaihtoehtoihin, mutta ennen kaikkea uusien ideoiden kehittämiseen, pääset tutustumaan Toimihenkilöpäivillä Tampereella 8.-9.11. 2019.

Miten seurat voivat hyötyä MM-kisoista jo ennen kisaviikkoa 

  • Keväällä ja syksyllä 2020 kiertää Suomea MM-kisateemainen tapahtumakiertue. Kiertueesta kuullaan lisää, ja sen toteutusta seurat pääsevät tarkemmin suunnittelemaan ja ideoimaan Toimihenkilöpäivillä. Kiertue tuo MM-kisafiilistä seurojen tapahtumiin mm. erilaisten aktiviteettien, kilpailujen, rekvisiitan ja lipunmyynnin muodossa. Tapahtumakiertueen paikat valitaan haun perusteella. Mikäli haluat hakea tapahtumakiertuetta omalle paikkakunnallesimieti mihin tapahtumaanne MM2020 teema sopisi ja hae. Tapahtumahaku aukeaa loppuvuodesta 2019. 

  • Löytyisikö sinun seurastasi Säbätaituri vuosimallia 2020? 

Voit ilmoittaa seurasi tai joukkueesi mukaan Säbätaituri -kisaan, jonka finaalit järjestetään MM-kisoissa. Säbätaiturissa on kyse salibandyn taitokisasta, jossa juniorit kilpailevat keskenään ikäryhmittäin. Pohjana on vuoden 2018 SäbätaituriSäbätaiturin toteuttamisesta ja aikatauluista saat lisätietoa ensi keväänä.  
 

MM-kisafiilistä seurasi tapahtumaan

MM-kisafiilistä on mahdollista hyödyntää oman seurasi tapahtumassa! Fiilistä voi tuoda erilaiset MM-näkyvyyselementit, lipunmyyntipiste tai keväästä 2020 alkaen kisamaskotti. Jos sinulla on idea ja tapahtuma, miten haluaisit hyödyntää MM-fiilistä seuratapahtumassa, niin olethan mehin yhteyksissä oheisen lomakkeen kautta. 

Hae kisafiilistä seurasi tapahtumaan 

Materiaaleja verkkosivuille, ottelutapahtumiin ja sosiaaliseen mediaan

Materiaalipaketti, joka sisältää videoita, äänimainoksen, erilaisia bannereita verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, on vapaasti seurojen käytettävissä omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan sekä ottelutapahtumissa. Materiaalipakettia päivitetään säännöllisesti. Nappaa materiaalit talteen! 

MM2020-materiaalipankki löytyy täältä

Lipunmyynti kisoihin on käynnissä 

Kerää seurastasi kannustusjoukko tai järjestä ISOT seuran pikkujoulut ja lähde kisoihin porukalla kannustamaan! Onko seurasi koskaan palkinnut yhteistyökumppaneita? Voiko MM-kisat tarjota seurallesi paikan seura-aktiivien kiittämiselle? 

Lipunmyynti kisoihin on käynnissä! Nyt myytävät liput kattavat Hartwall Areenan ottelut pakettina (välierät + finaalipäivä) sekä Follow Your Team -lippupaketin (Suomen kaikki alkusarjan ottelut + puolivälierä). Lisäksi rekisteröityneille faneille on tarjolla lippupakettialennuksia, joten kannattaa rekisteröityä maajoukkueen faniksi nyt à www.salibandy.fi/faniksi 

Yksittäiset päiväliput otteluihin koko turnauksen osalta tulevat myyntiin otteluohjelman vahvistuttua keväällä 2020. Laitamme lisätietoja päivälippuihin kohdistetuista seura-alennuksista lähempänä.  

Lipunmyynti ja VIP -myynti MM2020-kisoihin: 

MM-kisojen VIP -pakettien myynti alkaa marraskuussa lipunmyynnin yhteydessä. Seurat voivat myydä VIP -paketteja omille yhteistyötahoilleen 10% provisiolla. Seurat saavat siis lipun myyntihinnasta 10% itselleen. Jos VIP -paketin hinta on esimerkiksi 250€, tästä tulee seuralle ansaintaa 25€/paketti. Näin ollen seurat voivat myös ostaa VIP-lippuja 10% alennuksella, eli esimerkiksi 225€ hintaan (normaalihinta 250€).  VIP -lippupaketteja on myynnissä kaikkiin Suomen otteluihin sekä välierä että finaalipäivään päiväkohtaisesti. Jos olet kiinnostunut MM-kisojen VIP-lippupaketeista tai niiden myynnistä, olethan yhteydessä hanne.pirkola(at)salibandy.fi, niin saat lisätietoja.

Hope-kampanja

On ollut hienoa huomata, että moni seura ja joukkue tarttui MM2020-kisojen lanseeraamaan Anna Mahdollisuus -kampanjaan ja jakoi tätä myös omissa kanavissaan. Kiitos vielä kaikille mukaan lähtijöille! Yhteistyö Hope ry:n kanssa jatkuu koko kisamatkan ajan, joten vielä ehdit mukaan. Olethan meihin yhteydessä, jos seurasi haluaa osallistua vähävaraisten lasten harrastamisen tukemiseen.  

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.