Viime kauden sensaatio avaa kautensa keskiviikkona

Westend Indians avaa salibandyliigakauden kotiottelulla Nokian KrP:ta vastaan tulevana keskiviikkona. Seurahistorian toiseen liigakauteen lähtevä Indians on valmis kauden avaukseen.
 Edellisen kerran Otahallissa pelattiin liigapelejä viime keväänä, kun Indians kohtasi runkosarjan jälkeen liigan puolivälierissä tamperelaisen Classicin. Maaliskuun puolivälissä päättyneestä ensimmäisestä liigakaudesta on kuitenkin kulunut jo puolivuotta.
– Taukoa on ollut tarpeeksi, ehkä liikaakin. Mukavampaa olisi pelata sarjapelejä vähän pidempään, ettei tulisi niin hirveän pitkää taukoa, myöntää Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.
Indians pelasi syksyn aikana 12 harjoitusottelua, jotta kauden ensimmäisiä sarjapelejä ei hukattaisi pelituntuman hakuun. Viime kaudella Indians oli monessa ottelussa aliarvioitu vastustaja ja liiganousijana onnistui yllättämään koviakin kärkijoukkueita.
– Uskon, että ollaan valmiita sarja-avauksessa. Meidän on pakko olla hereillä joka pelissä. Viime vuonna heikoillakin peleillä saatiin pisteitä, mutta tänä vuonna sitä ei varmasti enää tapahdu. Yksiäkään ilmaisia pisteitä ei ole meille jaossa siellä, näkee Laurikainen. 
Tervetuloa Otahallille keskiviikkona 24.9. 18:30 Westend Indians – Nokian KrP!
Otahalli, Otaranta 6 02150 Espoo.
 
Kuva: Joni Winsten

Jaa artikkeli