Tuplamestari Classicille tuplapotti - liigapisteet ja jatkopaikka TEHO Sport Suomen Cupissa

Classic aloitti Salibandyliigan cup-kierroksen kaatamalla kotonaan Oilersin 6-4.

Salibandyliigan cup-kierros alkoi tänään Tampereella ottelulla Classic–Oilers ja jatkuu viikonloppuna. Kaikki kolme Salibandyliigan pistettä ja TEHO Sport Suomen Cupin jatkopaikan vei molempien kilpailujen hallitseva mestari voittamalla 6-4.

Johtoaan tasaisesti rakentanut Classic etääntyi kolmannen erän alussa jo 6–1-johtoon, mutta loppua veivät espoolaiset vieraat. Heikki Iiskola, Antti Suomela ja Riku Holopainen nostivat Oilersin jo kahden maalin päähän, mutta sitä pienemmäksi ei ero taipunut edes ylivoimalla. Sami Johansson laukoi Classicille maalin ja syötti kaksi, maalivahti Lassi Toriseva ehti 19 torjuntansa lomassa syöttää yhden osuman.

Tampereen illan toisessa ottelussa Welhot vei kaksi pistettä Kuopioon maalein 5-4. Welhot siirsi ratkaisun peliajan tuolle puolen Aleksi Ahokkaan neljä minuuttia ennen loppua laukomalla tasoituksella, ja lopulta ero syntyi vasta rangaistuslaukauskisassa. Sen kymmenennessä parissa Roni Tuononen peitti Kooveen Jesse Vainion yrityksen ja Eetu Sorvali kieputti lisäpisteen Savoon.

Sarjakolmonen TPS tyylitteli syksyn viidennen voittonsa kaatamalla länsirannikon paikallisessa nousija Karhut 10-3. Turkulaiset pakottivat vieraat aikalisään jo kahdeksan minuutin kohdalla ehdittyään maalata kolmesti, ja toisessa erässä porilaiset puristivat parhaimmillaan kahden maalin päähän. Päätösjaksolla TPS kuitenkin juhli vielä neljästi illan tehomiesten Juho Sorrin (2+1) ja Janne Hoikkasen (2+1) laukoessa illan viimeiset kaksi osumaa.