Tino Salminen ja Ville Hirvisuo palaavat Turkuun

Tino Salminen palaa TPS-paitaan mestari Classicista ja Ville Hirvisuo Ruotsin Visbystä.

Kaikkien aikojen ensimmäistä Salibandyliigan mitaliaan jälkimaisteleva hopeajoukkue TPS julkisti kaksi kelpo pelaajasopimusta, kun puolustaja Tino Salminen palaa Palloseuraan mestari Classicista ja keskushyökkääjä-puolustaja Ville Hirvisuo Ruotsin Visbystä.

Classiciin 2014 siirtynyt Tino Salminen (kuvassa) jäi Tampereella ensimmäisellä kaudella ilman mitalia, mutta seuraavat neljä kevättä päättyivätkin sitten mestaruusjuhliin.
– Uskon, että Tinossa on vielä paljon mittaamatonta potentiaalia käyttämättä. Hän tulee olemaan yksi joukkueen johtavista pelaajista niin kentällä kuin sen ulkopuolella, TPS:n päävalmentajana aloittava Janne Kainulainen myhäilee seuran sivuilla.

Ville Hirvisuo pelasi Ruotsin Visbyssä kaksi kautta, ja aika siellä huipentui joukkueen nostamiseen Svenska Superliganiin.
– Ville on monipuolinen pelaaja ja edellisellä TPS-kaudella hän osoitti, että pystyy pelaamaan kärkiketjussa liigatasolla. Iso vastuu on kasvattanut häntä varmasti Ruotsissa, ja uskon, että oma kasvatti saapuu takaisin kotiin entistä parempana pelaajana, kuuluu päävalmentajan arvio.

Lue lisää TPS:n sivuilta

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli