TEHO Sport Suomen Cupin naisten välierien ja miesten puolivälierien otteluohjelmat valmiina

TEHO Sport Suomen Cup on huipentumassa. Naisissa edessä ovat välierät ja miesten cupissa taistellaan puolivälierissä.

Naisten finaalipaikasta taistellaan välieräpareissa SB-Pro – EräViikingit ja PSS – FBC Loisto. Molemmat ottelut pelataan tammikuussa.

Miesten cupin puolivälierät ovat ohjelmassa vielä joulukuun aikana. Välieräpaikoista kolme ratkotaan juuri ennen joulua. Mielenkiintoa peleissä riittää kun tämän kauden cup-sensaatiot; 2. divisioonassa pelaavat SB Paapat ja Happee Steamers yrittävät kammetta cupin kärkinelikkoon. SB Paapat isännöivät Botnia-hallilla hallitsevaa Suomen ja cupin mestaria Classicia. Happee Steamers matkaa puolestaan Turkuun Divaria johtavan FBC Turun vieraaksi.

TPS:n ja SPV:n kohtaaminen pelataan joukkueiden hakemuksesta 29.12. yhdistettynä ns. tuplapanoksen otteluna Salibandyliigan ottelun kanssa. Vaikka TPS arvottiin cup-otteluun kotijoukkueeksi, pelataan ottelu Seinäjoella. Ottelussa noudatetaan Salibandyliigan sääntöjä, sekä erillisiä yhdistetyn ottelun sääntöjä.

– TPS arvostaa Suomen Cupia kilpailuna erittäin paljon ja tavoitteemme on edetä kilpailuissa aina finaaliin ja mestaruuteen saakka. Nyt kuitenkin näimme, että tehty ratkaisu otteluiden yhdistämisestä on kaikkien kannalta paras mahdollinen ottaen huomioon ympäröivät olosuhteet. Ensinnäkin kaupunki ilmoitti, että emme pääse Palloiluhalliin 22.12. pelaamaan, jonka takia olisimme joutuneet joka tapauksessa siirtämään ottelun toiselle paikkakunnalle ja koimme tämän kaikin puolin huonoksi ratkaisuksi, kertoo TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen.

– Toisekseen olemme olleet yhdessä Classicin kanssa liigan paras vierasjoukkue alkukauden aikana ja uskon, että pelipaikan vaihtuminen Seinäjoelle ei muuta meidän mahdollisuuksiamme ottelun voittamisen suhteen yhtään heikompaan suuntaan. Tottakai olisimme halunneet tarjota kotiyleisölle upean kamppailun yhtä liigan kärkijoukkuetta vastaan, mutta tällä kertaa olosuhteet eivät anna sille tilaa. Myöskään ottelun siirtäminen toiseen ajankohtaan ei olisi onnistunut, koska pelitahti Liigassa on todella kova joulun molemmin puolin, Ruotsalainen kertoo.

– Mielellään oltaisiin kohdattu näin laadukas vastustaja erikseenkin cupin merkeissä, mutta Turun hallitilanteen ja cup-kaavion määrättämän aikarajan johdosta päädyimme TPS:n ja Salibandyliiton kanssa tuplapanospeliin, komppaa SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen.

TEHO Sport Suomen Cupin naisten välierät:
Su 13.1. klo 17:00 SB-Pro – EräViikingit, Arkadia-halli Nurmijärvi
La 26.1. klo 17:00 PSS – FBC Loisto, Aurora Porvoo

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin tulospalvelu >>

TEHO Sport Suomen Cupin miesten puolivälierät:
Pe 21.12. klo 18:30 EräViikingit – Happee, Mosahalli Helsinki
La 22.12. klo 15:00 FBC Turku – Happee Steamers, Sport Garden Turku
La 22.12. klo 17:00 SB Paapat – Classic, Botnia-halli Mustasaari
La 29.12. klo 17:00 TPS – SPV, Seinäjoen urheilutalo

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin tulospalvelu >>

Kuva: Juha Käenmäki

Jaa artikkeli