Superfaneja ja vapaaehtoisten voimaa - Liigakiertue vieraili LASB:n luona Lahdessa

Viime sunnuntaina 28.10. Salibandy.fi oli mukana Lahden Energia Areenalla, kun kotijoukkue LASB kohtasi SPV:n.

Viime sunnuntaina 28.10. Salibandy.fi oli mukana Lahden Energia Areenalla, kun kotijoukkue LASB sai vastaansa SPV:n. Peli päättyi 4-7 SPV:n voittoon. Tulospalvelu löytyy tästä.

Haastattelussa oli niin seuran toimijoita, vapaaehtoisia, faneja kuin joukkueen pelaaja Rasmus Kainulainen. Miesten joukkueen huoltaja Arttur on ollut joukkueen mukana jo kuusi vuotta. Arttur tykkää erityisesti joukkueen yhteishengestä. Joukkue on kuin toinen perhe Artturille. 

Merja ja Erkki ovat toimineet kioskivastaavina ja seuran vapaaehtoisina jo kymmenen vuoden ajan. Alunperin he ovat päätyneet seuran mukaan lasten harrastusten kautta. Vapaaehtoistyö antaa Merjan ja Erkin mukaan todella paljon. Yhteisöllisyys on yksi parhaista asioista, mitä seuran mukana toimiminen on tuonut tullessaan. Merja ja Erkki suosittelevat kaikille vapaaehtoistyötä, sillä se on mukavaa ja siihen koukuttuu helposti.

Superfani Venla kannattaa Rasmus Kainulaista. Halitsempit ennen peliä vaikuttaa myös takuuvarmasti peliin. Venla on myös itse aloittanut sählyharrastuksen Lammin uimahallilla. Parasta sählyssä ja LASB:n peleissä on kavereiden kanssa ajan viettäminen. Myös Rasmus Kainulainen mainitsee kavereiden kanssa hengailun ja hyvän tiimihengen LASB:n parhaiksi puoliksi. Rasmus muistuttaa kaikkia fanejaan hymyilemään ja nauttimaan niin elämästä kuin salibandystakin! Lisätietoja seurasta löydät tästä.

Lue aiheesta lisää tästä. Lisää tunnelmia löydät Salibandyliiton kanavista Facebookista, InstagramistaYoutubesta ja Twitteristä.

Jaa artikkeli