SB-Pro tuleviksi kausiksi Aki Vilanderin komentoon

TPS:n ja maajoukkueiden valmentaja Aki Vilander valmentaa seuraavat kaudet SB-Prota.

Naisten Salibandyliigan suurseura SB-Pro siirtyy tämän kauden jälkeen Aki Vilanderin komentoon. Tällä hetkellä TPS:n liigaryhmää sekä naisten ja U19-tyttöjen maajoukkueita luotsaava Vilander on sopinut Pron kanssa kausista 2019-2021.

Aki Vilander tulee SB-Prossa lisäksi ottamaan vastuun myös A- ja B-tyttöjen kilpailutoiminnasta ja koordinoinnista yhdessä joukkueiden valmennuksen kanssa.

– Kaipaan uuden ympäristön tuomaa energiaa ja ajatuksia sekä sellaisen haasteen, joka mittaa tuloksen muodossa myös minua valmentajana, koska koen olevani paineen alla parhaimmillani. Tähän SB-Pro tarjoaa minulle nyt varmasti parhaan mahdollisen mahdollisuuden, Aki Vilander itse miettii.
– Tiedän, että Nurmijärvellä menestystä odottavat niin kokeneet pelaajat kuin taustaihmiset, joten se on sellainen ympäristö, missä en päässyt vielä aikuisten tasolla juniorivuosien jälkeen kokemaan. Tätä valintaa myös tietysti tukee se, että pääsen keskittymään huippuolosuhteissa vain valmentamiseen ja taustat on niin ammattimaisesti rakennettu, että pelaajien on hyvä olla joukkueessa.

Seuran puheenjohtaja Janne Raatikainen kertoo seuran etsineen nimenomaan usean kauden päävalmentajaa.
– Kävimme useita vaihtoehtoja läpi ja muutamien valmentajien kanssa käytiin alustavia keskusteluita, mutta kun joukkueelle lähdetään parasta vaihtoehtoa hakemaan ja Aki vielä innostui tästä mahdollisuudesta toimia huippuseurassa ja näkemyksemme sekä tahtotilamme kohtasivat, niin homma eteni sitten hyvin nopeasti. Meillä on kuitenkin pelaajille tarjolla huippuolosuhteet harjoittaa lajia aina hierojia myöten, niin tämän kokonaisuuden kun kruunaa parhaalla päävalmentajalla, niin se on kuin laittaisi “kirsikan kakun päälle.

Lue lisää SB-Pron sivuilta

Jaa artikkeli