Salibandyliitto hakee aluevastaavia Kaakkois- ja Pohjois-Suomeen

Molemmat työsuhteet ovat kokopäivätoimisia (37,5h/vko). Toivomme aluevastaavien voivan aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian. Aluevastaavan tärkeimpiä tehtäviä on lajikulttuurin edistäminen Kaakkois-Suomen ja Pohjois-Suomen alueilla.

Lisäksi aluevastaavan tehtäviin kuuluu:
– Sarjatoiminnan kehittäminen, suunnittelu ja toteutus, alueelliset olosuhdeasiat, lajimarkkinointi, seurayhteistyö, alueellinen tiedotus, seurojen konsultointi sekä kuntayhteistyö.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, lajikulttuurin tuntemusta, kehittämisotetta, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua, matkustusvalmiutta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 23.2. mennessäsähköpostilla kilpailutoiminnan päällikkö Ari Vehniäiselle ari.vehniainen(at)salibandy.net.

Hakemusten aiheeksi: Aluevastaava/Kaakkois-Suomi tai Aluevastaava/Pohjois-Suomi

Tiedustelut: Ari Vehniäinen, kilpailutoiminnan päällikkö 0400-529 021 (14.2. saakka)
Anssi Jukka, Kaakkois-Suomen aluevastaava 0400-529 028
Timo Kukkonen, Pohjois-Suomen aluevastaava 0400-529 012 

Suomen Salibandyliitto ry on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö. Salibandya ja sählyä harrastaa lähes 400 000 henkilöä Suomessa. Suomen Salibandyliitolla on noin 900 jäsenseuraa, joissa on yli 50 000 lisenssipelaajaa. Salibandyliiton palveluksessa on 30 henkilöä.

Jaa artikkeli