SalBa vie Salibandyliigan Kivikylän Areenalle

Rauman SalBa pelaa alkavalla kaudella 2017-18 yhden Salibandyliigan ottelun Rauman Kivikylän Areenalla. Kyseinen ottelu pelataan lauantaina 9.12.2017, SalBa kohtaa tuolloin paikallisottelussa TPS:n.

– Kyseessä on ainutlaatuinen tapahtuma, jota me olemme suunnitelleet pitkään. Ajatus on ollut vireillä ja mahdollisuutta on kartoitettu jo SalBan liiganoususta eli keväästä 2014 lähtien, SalBan manageri Mika Puhakka kertoo.

Salibandyliigan lisenssi määrittelee, että SalBan on Kauppiksen pienen katsomokapasiteetin vuoksi pelattava yksi runkosarjan ottelu vähintään 800 katsojaa vetävässä hallissa.

Viime ja edelliskaudella SalBa pelasi kyseiset lisenssin velvoittamat ottelunsa Uudenkaupungin Pohitullissa. Ottelutapahtumat rakennettiin yhdessä USB:n ja KaPa:n kanssa.

Kivikylän Areenalla joulukuussa järjestettävän tapahtuman SalBa toteuttaa yhteistyössä Salibandyliigan, Rauman Lukon ja Rauman kaupungin kanssa.

– Olemme suunnitelleet toteutusta yhdessä näiden tahojen kanssa alkukesästä lähtien. Salibandyliiga tuo ison markkinointiavun ja mahdollistaa, että me pystymme rakentamaan puitteet hyvälle salibandytapahtumalle, Puhakka sanoo.

– Lukko ja kaupunki taas mahdollistavat yhdessä tapahtuman toteutumisen, ja Lukon olemassa olevat ravintola- ja oheispalvelut tuovat jälleen uuden askeleen salibandy-yleisön viihtyvyyteen.

Jaa artikkeli