Pääkallo.fi avasi kauan odotetun salibandyn keskustelufoorumin

Keskusteluketjuja löytyy sekä suomen että englannin kielillä.

Salibandysivusto Pääkallo.fi avasi tänään puolen päivän jälkeen uuden salibandyn keskustelufoorumin. Foorumin on tarkoitus laajentaa lajikeskustelua.

– Odotamme, että keskustelufoorumi tuo uusia ulottuvuuksia lajikeskusteluun, joka on ollut paikoin vilkasta uutistemme yhteydessä sekä sosiaalisessa mediassa. Muissa suomalaisittain tutuissa palloilulajeissa vastaavat keskustelufoorumit ovat arkipäivää, verkkolehden vastaava päätoimittaja Joel Siltanen avaa.

Keskustelun ei ole tarkoitus rajoittua pelkästään Suomeen tai suomen kieleen.
– Keskustelufoorumin tärkeänä elementtinä pidän kansainvälistä osiota ja erityisesti Floorball in English -keskustelualuetta. Sitä kautta  toivomme, että myös suomea taitamattomat lajista kiinnostuneet pääsisivät keskustelemaan lajista yhteisellä kielellä. Osiossa voi jakaa laji- tai valmennustietoutta vasta lajin pariin päässeiden kesken, ja keskustella ulkomaisista sarjoista. Luonnollisesti samat keskustelut löytyvät suomeksikin, Siltanen kertoo.

Foorumille on jo avattu kymmeniä keskusteluketjuja, mutta käyttäjät voivat tietenkin avata omia ketjujaan tarpeiden mukaisesti. Foorumilla on nimimerkin rekisteröintipakko ja siihen kuuluu osanaan sähköpostivahvistus.

– Tiedostamme mahdolliset haasteet koskien mahdollista häiriökäyttäytymistä jo historiamme kautta. Keskustelufoorumi on
valvotumpi ympäristö, joten avaamme nyt myös junioreihin liittyvät keskustelut, mutta seuraamme niitä erityisen tarkasti, ja jos ongelmia ilmenee, niin teemme tarvittavia toimenpiteitä. Mielestäni jokaisen olisi järkevää lukea foorumin selkeät säännöt ja käyttöehdot ennen kuin kirjoittaa ensimmäistäkään viestiä, Siltanen muistuttaa.

Pääkallo.fi haluaa vielä kiittää yhteistyökumppaniaan jouhevasta yhteistyöstä keskustelufoorumin osalta.

– Keskustelufoorumi on ollut toivottu uusi lisäosa sivuillemme ja sen lanseeraaminen on ollut tavoitteena jo hyvän tovin, mutta erinäisiä vaihtoehtoja punnittiin erityisen tarkasti. Nykyinen yhteistyökumppani otti vuoden alussa yhteyttä ja yhteistyö heidän kanssaan on ollut erittäin jouhevaa. Heidän osaltaan työ valmistui jopa etuajassa sovittuun nähden. Kiitos siis vielä kumppanillemme, Siltanen päättää.

Keskustelemaan pääset osoitteessa paakallo.fi/keskustelu

Jaa artikkeli