Nokian KrP juhli kolmea ja Henri Johansson yhdeksääsataa pistettä

Henri Johansson iski ensimmäisenä pelaajana täyteen 900 pistettä Salibandyliigan runkosarjassa, kun Nokian KrP kaatoi Kuopiossa Welhot 12-5.

Nokian KrP:n hyökkääjä Henri Johansson saavutti Salibandyliigan kaikkien aikojen ensimmäisenä pelaajana 900 runkosarjapisteen rajan. Johansson teki tänään yhden maalin ja syötti yhden nokialaisten lyödessä Kuopiossa Welhot 12-5. Jo aiemmin tällä kaudella Johansson on juhlinut tuhannetta liigapistettään pudotuspelit mukaan luettuina.

Henri Johansson on nyt pelannut Salibandyliigan runkosarjassa 422 ottelua, joissa hän on tehnyt 531 maalia ja syöttänyt 369.

Toisena tilastossa on 856 runkosarjapistettä koonnut SPV:n Mikko Kohonen.

Tänään Welhot sinnitteli vielä avauserän siedettäviin lukemiin 1-2, mutta toisen alussa KrP iski runsaassa seitsemässä minuutissa viisi maalia karaten jo 7–1-johtoon. Kolmannessa erässä ei kumpaakaan joukkuetta enää innostanut puolustaminen ja verkot heiluivat vuoroon molemmissa päissä.

Sarjassa seitsemäntenä oleva Nokian KrP nousi voitollaan kolmen pisteen päähän Oilersista. Welhot jatkaa sijalla kymmenen.

Torstaina Salibandyliigassa pelataan vielä ottelu Steelers–Koovee ja perjantaina Espoon derby Westend Indians–Oilers.

Arkistokuva: Jarmo Koskela