Lauantaina iso ottelu Otahallissa

Indiansin ensimmäinen kausi Salibandyliigassa tulevana lauantaina, kun Otahallille saapuu TPS Turusta. Ensimmäisellä kierroksella vieraskaukalossa TPS:lle 8-2 hävinnyt Indians on tällä hetkellä sarjataulukossa kaksi pistettä turkulaisia edellä. Sarjan keskikastissa peräti kuusi joukkuetta on kolmen pisteen sisällä taistelemassa pudotuspelipaikoista.

Indiansin edellinen ottelu on perjantailta 24. tammikuuta, kun joukkue tasasi pisteet NST:n kanssa Lappeenrannassa 3-3-tuloksella. Turkulaisten ottelutauko on vielä aavistuksen Heimoa pidempi, sillä joukkueen edellinen peli on lähes kolmen viikon takaa Seinäjoelta, josta tuloksena niin ikään 3-3-tasapeli hallitsevaa Suomen mestaria vastaan.

– Nyt on ollut vähän taukoa ja ollaan otettu pientä breikkiä lajiharjoittelusta. On tehty aika paljon fysiikkaa ja levätty. Edellinen lajiharjoitus on viime viikon tiistailta ja vasta eilen (keskiviikkona) palattiin lajin pariin eli fysiikan ehdoilla on menty, kertoo Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Lue lisää Indiansin sivuilta

Kuva: Joni Winsten

Jaa artikkeli