LASB julkisti kolme uutta pelaajasopimusta

Jesse Arola, Ralfs Orste ja Karhuista siirtyvä Tomi Jerkku pelaavat Salibandyliigaa ensi kaudella LASB:n oransseissa.

Salibandyliigan LASB on kiinnittänyt kolme puolustajaa. Jesse Arolan sopimus on kolmivuotinen, Tomi Jerkun ja latvialaisen Ralfs Orsten taas yhden vuoden mittaiset.

Tomi Jerkku oli tällä kaudella Salibandyliigasta pudonneen Karhujen paras pistemies tehoilla 18+15.
– Rightin hyökkääjä joka pystyy ratkaisuihin hyökkäyspäässä. Tomilla on juuri niitä ominaisuuksia joita kaipasimme. Hän tuo varmasti merkittävän lisän myös joukkueen ylivoimaan. Kokonaisuudessaan motivoitunut pelaaja jolla on hieno tulevaisuus salibandyssä, LASB:n uusi päävalmentaja Ilja Pantzar luonnehtii.

Jesse Arola mätki päättyneellä kaudella II divisioonassa Pelicans SB:lle tehot 30+16. Toissa kaudella hän oli voittamassa Steelersille A-nuorten SM-hopeaa.
– Jessellä on paljon potentiaalia maalintekijänä ja ollut erittäin vahva ratkaisija niissä sarjoissa joissa on aiemmin pelannut. Uskon että Jesse tekee läpimurron liigatasolle heti ensimmäisellä kaudellaan, Ilja Pantzar höystää.

Ralfs Orste pelasi tällä kaudella LASB:n A-junioreissa.
– Fysiikaltaan monipuolinen ja todella hyvin liikkuva puolustaja jolta löytyy oppimisnälkää. Ralfs taistelee tosissaan pelipaikasta kuuden pelaavan puolustajan joukossa, päävalmentaja linjaa.

Lue lisää LASB:n sivuilta

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli