Keskiviikkona arvotaan - tässä miesten cupin arvontakorit

Sekä miesten että naisten TEHO Sport Suomen Cupit ovat saavuttaneet seuraavan vaiheensa ja ottelupareja arvotaan suorassa lähetyksessä tämän viikon keskiviikkona klo 12:00.

Loviisan Tor oli yksi TEHO Sport Suomen Cupin 5. kierroksen paikan Divarin cup-kierrokselta saavuttaneista joukkueista. Kuva: Salibandy.fi

Naisten TEHO Sport Suomen Cupissa on jäljellä enää kahdeksan parasta. Neljännesvälierät pelattiin viime viikonloppuna ja cup-mestaruudesta taistelevat yhä Salibandyliigan joukkueet SB-Pro, Pelicans SB, PSS, Classic ja EräViikingit, sarjatasoa alempana pelaavat FBC Loisto ja Pirkat, sekä ainoana 2. divisioonan joukkueena KaPa-65.

Naisten puolivälierien otteluparien arvonta on valtakunnallinen, eikä joukkueiden sarjataso vaikuta kotietuun. Naisten puolivälierien runkopäivä on sunnuntai 18.11.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupissa on edessä viides kierros, joka on ensimmäinen kierros alueellisten kaavioiden jälkeen. Neljältä alueelta pelasi jatkoon 11 joukkuetta, minkä lisäksi Divarin Cup-kierroksen selvitti voitokkaasti seitsemän joukkuetta. Miesten cupissa 18 joukkuetta on jaettu alueellisiin koreihin, joista arvonta suoritetaan.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin 5. kierroksen runkopäivä on lauantai 3.11. Kierrokselta jatkaa yhdeksän joukkuetta, jotka muodostavat Salibandyliigan cup-kierrokselta jatkoon selviävien seitsemän joukkueen kanssa 6. kierroksen, eli neljännesvälierät.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin 5. kierroksen otteluparit arvotaan seuraavista alueellisista koreista:

Arvontakori 1:
Merikoski SBT (Divari)
Nurmon Jymy (Divari)
Nibacos (2.div)
SB Paapat (2.div)

Arvontakori 2:
NST (Divari)
Hatsina (2.div)
LeBa SB (2.div)
Happee Steamers (2.div)

Arvontakori 3:
O2-Jyväskylä (Divari)
KrP Akatemia (2.div)
FoSU (2.div)
Soittorasia (2.div)

Arvontakori 4:
Rangers (Divari)
Loviisan Tor (Divari)
FBC Turku (Divari)
Blackbirds (2.div) / SBS Kings (2.div)
VKTP (2.div) / AC HaKi (2.div)
PSS (2.div) / Utica (3.div)

Jaa artikkeli