Roni Bäck Roni Back

"Kentällä ketään ei kiinnosta, että kuka sä olet" - Roni Back nollaa työstressin salibandylla

Huippusuosittu tubettaja ja sosiaalisen median moniottelija, Roni Back, on pelannut salibandya lapsesta asti ja nollaa nykyisin työstressin salibandytreeneissä. 

-Meikäläinen aloitti salibandykerhon Kuivannon kyläkoululla 5-vuotiaana faijan valmennuksessa. Silloin jo rakastuin lajiin ja nyt ollaan vedetty salibandya jo 26 vuotta. Vieläkin maistuu, kertoo Roni Back.

Roni pelaa 2. divisioonassa espoolaisen Westend Indiansin riveissä ja on omien sanojensa mukaan myös kova penkkiurheilija. Roni hehkuttaa etenkin hyvää joukkuehenkeä ja sitä, kuinka ihania ihmisiä joukkueessa on. Ymmärrystä löytyy myös vauhdikkaan työarjen ja lajin yhdistämiseen sekä siihen, että poissaoloja niin treeneistä kuin peleistä tulee välillä tavallista enemmän.

-Omassa duunissa katotaan paljon, että kuka sä oot ja status on se iso juttu. Kentällä ketään ei kiinnosta, että kuka sä oot. Kun mennään kentälle, niin otetaan kaikki samat mailat käteen ja kengät jalkaan. Kumpi tekee enemmän maaleja, niin voittaa. Se on niin puhdasta, avaa Roni ajatuksiaan ja jatkaa:

-Parasta salibandyssa on se nollaus. Kun on ollut paljon stressiä, työkiireitä ja oman elämän ongelmia, niin ei muutakuin kentälle ja maila käteen. Siellä kaikki unohtuu.

Katso Ronin haastattelu alta.

Aloita salibandy! Sarjoihin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Katso tarkemmat sarjakohtaiset aikataulutiedot sekä lisätiedot alueellisesti.

Uutta! 3v3-pelimuotoa järjestetään ensimmäistä kertaa sarjatoimintana ympäri Suomen. Kerää kaverit kasaan ja ilmoittaudu mukaan nyt.

Edit: artikkelista poistettu lause tulevan kauden virheellisestä sarjatasosta. Ronin edustama Westend Indiansin joukkue pelaa tulevalla kaudella 2. divisioonaa. 

Jaa artikkeli