Kauden 2017–2018 lähetykset: 100 peliä salibandya Elisalta – 5 peliä Seinäjoen Champions Cupia vapaalta tv-kanavalta

Salibandyn netti- ja tv-lähetysten sabluuna kaudelle 2017–2018 on selvillä. Viime kauden tapaan lähetyksiä on tarjolla runsaasti.

Isoimman vastuun lähetyksistä kantaa Elisa, joka tarjoilee yhteensä muhkeat 100 peliä salibandya kauden aikana. Elisan lähetyskanavina toimivat Elisa Viihteen tv-kanavat sekä Fanseat. Lähetyksiä on luvassa miesten ja naisten Salibandyliigasta sekä muista salibandyn huippusarjoista.

– Solmittu yhteistyö Elisa Viihde Sportin ja Fanseatin kanssa on laajuudeltaan sellainen, jota ei salibandyssa ole ennen koettu. Olen erittäin tyytyväinen Elisan tahtotilaan olla rakentamassa yhteisöllistä konseptia, joka tukee salibandyn voimakasta kasvua. Uskon vahvasti, että Elisan laaja salibandytarjonta saavuttaa yhä suuremman yleisön, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen (kuvassa keskellä) kommentoi.
 
– Vauhdikas salibandy on erinomainen televisiolaji ja jokaisella kierroksella nähdään uskomattomia maaleja. Elisa Viihde Sport näyttää suomalaisia kiinnostavaa urheilua ja salibandy on merkittävä lisä tarjontaamme. Haluamme tukea lajia paikallisesti ja antaa sille näkyvyyttä valtakunnallisesti. Elisa Viihde Sport -kanavat ovat katsottavissa joka kodissa, sanoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv -liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

Elisalle tulitukea salibandylähetyksissä antavat tällä kaudella ISTV sekä VeikkausTV. Kumpikin taho näyttää noin parikymmentä peliä.
 
Lähetykset pyörähtävät käyntiin heti tällä viikolla Elisan osalta. Luvassa on neljä miesten Salibandyliiga-lähetystä sekä yksi naisten Salibandyliiga-lähetys.

Perjantaina Elisa näyttää miesten Oilers–Classic-ottelun ja lauantaina Happee ja OLS:n sekä Welhojen ja Steelersin kohtaamiset. Sunnuntaina lähetys tulee Raumalta, kun EräViikingit saapuu SalBan vieraaksi. Naisten liigasta lähetys on tarjolla lauantain SB–Pro–Rankat Ankat-ottelusta.

Koko salibandykauden osalta tarkemmat lähetyslistat julkaistaan lähipäivinä lähetyssivullamme.
 
Uusi toimija salibandylähetyksiin
 
Kauden avauksen viime viikonloppuna hoitanut YLE, Elisa, ISTV sekä VeikkausTV ovat salibandyn seuraajille tuttuja lähetyskanavia. Tällä kaudella mukaan hyppää myös uusi toimija, kun salibandyn seurajoukkueiden mestaruusturnauksesta Champions Cupista on luvassa lähetyksiä vapaalta tv-kanavalta. Lähetykset tarjoilee Discovery Networks Finland Oy:n tv-kanava Kutonen.
 
Salibandyn Champions Cup pelataan 6.–8. lokakuuta Seinäjoella. Lähetykset on luvassa yhdestä miesten puolivälierästä (SPV–Wiler–Ersigen), molemmista miesten välieristä sekä miesten ja naisten finaaleista.
 
– Salibandyn tapaan toimia kuuluu edelläkävijän asenne, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla. Yhteistyö Discoveryn kanssa on historiallista ja erinomaisen hienoa, että se tapahtuu Suomessa harvoin pelattavan kansainvälisen seurajoukkueiden mestaruusturnauksen yhteydessä. Upea juttu, että Discovery vahvistaa salibandyn yhteisöllisyyttä näyttämällä 5 peliä vapaalla TV-kanavalla, Kimmo Nurminen kommentoi.
 
– Salibandy on nousussa oleva laji. Champions Cup maailman tasokkaimpana seurajoukkueturnauksena tuntui houkuttelevalta vaihtoehdolta tehdä yhteistyötä meille uuden lajin kanssa. Kutosella päästään lokakuun alussa kokemaan kunnon salibandyhuumaa, kun otteluita osuu myös prime time -katseluaikaan, Discovery Networks Finland Oy:n urheilupäällikkö Antti Haajanen kommentoi.

Tämän viikon nettilähetykset (Elisa Viihde Sport / Fanseat)
 
Perjantai 22.09.
18.30 Oilers–Classic (miesten Salibandyliiga)
 
Lauantai 23.09.
14.00 Happee–OLS (miesten Salibandyliiga)
16.00 Welhot–Steelers (miesten Salibandyliiga)
18.00 SB-Pro–SSRA (naisten Salibandyliiga)
 
Sunnuntai 24.09.
17.00 SalBa–EräViikingit (miesten Salibandyliiga)
 
Huom! Tarkemmat lähetyslistat salibandykauden 2017–2018 osalta julkaistaan lähipäivinä.

Champions Cupin lähetykset (Kutonen)

Perjantai 6.10.
19.10 miesten puolivälierä: SV Wiler-Ersigen (SUI) – SPV (FIN)
 
Lauantai 7.10.
15.30 miesten välierä: Classic (FIN) – Florbal Chodov (CZE)/UHC Sparkasse Weissenfels (GER)
18.30 miesten välierä: IBF Falun (SWE) – SV Wiler-Ersigen (SUI)/SPV (FIN)
 
Sunnuntai 8.10.
11.30 naisten loppuottelu
14.15 miesten loppuottelu

Jaa artikkeli