Katusähly kuuluu kesään - Kesän 2019 kiertuekalenteri on nyt julkaistu

Katusähly on kesäkiertue, joka järjestetään ympäri Suomen paikallisten salibandyseurojen kanssa. Kiertuekesä koostuu osaturnauksista, joista sarjojen voittajajoukkueet kutsutaan SM-finaalitapahtumaan. Kesän 2019 kiertuekalenteri on nyt julkaistu!

Katusähly on kesäkiertue, joka koostuu paikallisten salibandyseurojen järjestämistä osaturnauksista. Nimensä mukaan katusählyä pelataan katuasfaltilla. Kenttäpelaajia on kolme, maalivahteja ei ole ja peli pelataan pienellä kentällä, pieniin maaleihin. Lue lisää säännöistä.

Katusählyä pelataan kuudessa virallisessa sarjassa. Naisten ja miesten sarjat ovat kaikille avoimia. Tyttöjen ja poikien sarjoihin saa osallistua kaikki alle 16-vuotiaat (2003 tai myöhemmin syntyneet). Sekasarjassa kentällä on oltava vähintään yksi nainen ja yksi mies joukkuetta kohti. Firmasarja on tarkoitettu työyhteisöille ja niihin kuuluvien perheenjäsenille.

Katusahly2019_kalenteri.jpg

Katusähly-kiertueella on pitkät perinteet, sillä sitä on järjestetty jo vuodesta 1995 asti. Tänä vuonna 2019 Katusähly-kiertue saapuu yhteensä 22 paikkakunnalle. SM-finaali järjestetään elokuun lopussa (17.8.) Lempäälässä. Ilmoittautuminen osaturnauksiin tapahtuu järjestävän salibandyseuran kautta. 

Katusähly-kiertue starttaa käyntiin toukokuussa, kun Janakkalassa ja Vaasassa pelataan vuoden ensimmäiset osaturnaukset. Osaturnauksia pelataan läpi kesän, joista viimeinen on elokuun puolessa välissä Kouvolassa. Kesän päättää SM-lopputurnaus, johon kutsutaan osaturnausten voittajajoukkueet sarjoittain.

Kesän 2019 SunSäbä-kiertuekalenteri julkaistiin viime viikolla. Katso SunSäbä-tapahtumat ja kesän aikataulut tästä. 

Lue lisää:

Nettisivut

Flickr-kuvakansio

Lisätiedot:

Katusähly: Pelaamisen kehittäjä Eeva Welling, eeva.welling(at)salibandy.fi, 0400529006

SunSäbä: Pelaamisen kehittäjä Tiina Koivisto, tiina.koivisto(at)salibandy.fi, 0400529014  

Jaa artikkeli