Jyväskylän derbyssä kovat panokset ja oheiskattaus

O2-Jyväskylä juhlii hienoja saavutuksia derbyn ohessa.

Salibandyseura O2-Jyväskylällä on syytä juhlaan. Seuran jäsenmäärä ylitti vuodenvaihteen tienoilla 1000 jäsenen rajan, ja tiistaina julkaistussa Salibandyliiton jäsenrekisterissä ”Ampparit” on Suomen kuudenneksi suurin seura 849 lisenssillään. Ero jäsen- ja lisenssimäärän välillä selittyy sillä, että kaikilla Amppariliigan valmentajilla ja muilla joukkueiden taustahenkilöillä ei ole liiton lisenssiä.

Ampparit juhlistaa hienoja saavutuksia lauantaina pelattavan naisten Salibandyliigan derbyn O2JKL-Happee yhteydessä. Seura tarjoaa yhteistyökumppaninsa Caffitellan kanssa ennen ottelua kakkukahvit 400 ensimmäiselle paikalle saapuneelle. Kakkukahvitukseen on myös kolmas iloinen syy, jonka seura voi paljastaa vasta perjantai-iltana.

Itse ottelussa on kovat panokset. Molemmat Jyväskylän seurat ovat Liigan sarjataulukossa karsijoiden paikoilla: Happee sijalla 10 ja O2-Jyväskylä pykälän perässä. Voittoputken syrjään (7 pistettä neljästä viime ottelusta) kiinni päässyt Happee havittelee tosissaan pudotuspelipaikkaa. Ampparittaret taas pyrkii ensisijaisesti pitämään jumbojoukkue Steelersin turvallisen välimatkan päässä.

Kova on kattaus myös ottelun ulkopuolella. Maailmanmestari Jonne Junkkarinen Happeesta jakaa nimmareita ja ottaa haasteita vastaan tutka- ja tarkkuuslaukaisupisteillä. Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo ja Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen tuovat valtiovallan ja lajin ylimmän johdon tervehdyksen juhlivalle seuralle. Herrat ovat myös lupautuneet mukaan laukaisukilpailuihin. Erätauoilla nähdään tietysti myös O2-Jyväskylän juniorijoukkueiden näytöspelejä.

Otteluisäntänä toimii Keskisuomalainen.

Naisten Salibandyliigan Jyväskylän derby O2-Jyväskylä-Happee Monitoimitalolla lauantaina 28.1. klo 15.00. Kakkukahvitarjoilu alkaa kello 14.30.

Edit klo 21.11. Eroa jäsen- ja lisenssimäärän välillä tarkennettu.

O2-Jyväskylän tiedotteesta.
Kuva: Esa Jokinen.

Jaa artikkeli