Janne Mennala ja Jussi Tammi vahvistuksiksi Raumalle

Ensi kertaa Salibandyliigaan noussut Rauman SalBa on tehnyt tulevan liigakauden 2014-15 kattavat sopimukset maalivahti Janne Mennalan ja hyökkääjä Jussi Tammen kanssa.
 
Mennala saapuu kolmanneksi lenkiksi koirapaitojen maalivahtikolmikkoon Tampereelta, Pirkkalan Pirkoista.
– Tarve maalivahtiosaston täydentämiseen tuli kun Lahden Jani lähtee puolustusvoimiin. Haapasalon Jonne tarvitsi matkaseuran ja sieltähän ”Torni” löytyi. Jättiläisen kokoinen maalivahti on hyvin peittävä, mutta myös kokoisekseen todella hyvin liikkuva. Janne oli itse innokas tulemaan meille, ja meillä puolestaan oli tarve maalivahtiosaston täydentämiseen, SalBa-valmentaja Juha Mäkilä kommentoi.
 
Aiemminkin SalBan paidassa esiintynyt Jussi Tammi puolestaan pelasi viime kaudella Hämeenlinnassa, SalBan Divari-vastustaja FT Steelersin riveissä. Tammi viimeisteli Steelers-paidassa kaudella 2013-14 tehopisteet 7+2=9.
– Vanha tuttu Jussi palaa kotiin. Miehen opiskelut siirtyivät Turkuun, joten hän halusi tulla meille pelaamaan. Megahieno tyyppi ja kehittyvä urheilija, kiva saada Jussi Raumalle. Meillä on Jussille rooli valmiina ja sakko kassa kiittää, Mäkilä naureskeleen.
 
Vuonna 1993 syntynyt Jussi Tammi on edustanut urallaan myös USB:tä ja FBT Karhuja.
 
Mäkilä myös vinkkaa, että kovinkaan montaa uutta naamaa ei ryhmään enää ole odotettavissa.
– No sanotaan ihan suoraan, joukkue on yhtä nimeä vaille valmis.

Jaa artikkeli