Iskanius iski viimeisellä minuutilla - Tiikereille ensimmäinen kiinnitys mestaruuteen

Miika Iskaniuksen ylivoimaosuma ajassa 59.04 jäi voittomaaliksi, kun Tiikerit löi Divarin finaalien avauksessa ÅIF:n 5-3.

Tiikerit otti ensimmäisen kiinnityksen Divarin mestaruuteen ja paikkaan Salibandyliigassa kun se löi finaalisarjan avauksessa ÅIF:n 5-3. Ottelu ratkesi vasta viimeisellä minuutilla Tiikerien Miika Iskaniuksen ja Valtteri Laineen maaleihin.

ÅIF kuittasi kahdesti Tiikerien johdon ja nousi toisen erän lopussa ensi kertaa johtoon Tuomas Liukolammen maalilla. Tiikerien Tomi Palin kuitenkin tasoitti ottelun viimeisen kymmenminuuttisen alkaessa, ja lopussa ratkaisu nähtiin jäähysuman jälkeen. ÅIF:n Oliver Sillanpäälle vihelletty kaksiminuuttinen muutti tasavajaan Tiikerien ylivoimaksi, ja pelin viimeisen minuutin alkaessa Miika Iskanius kiskaisi kierrosta voittopallon takatolppaa nuollen sisään. ÅIF:n yritys riskillä kostautui vielä, kun Valtteri Laine liidätti loppunumerot tyhjiin.

Illan tehomies oli Tiikerien Tomi Palin, joka ison 3–3-tasoituksensa lisäksi syötti kolme osumaa.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Divarin mestaruus ratkeaa kolmella voitolla. Toinen kohtaaminen on vuorossa heti lauantaina Sipoo Areenalla, ja sekin nähdään suorana Salibandyliiton YouTube-kanavalla.

Maalikooste ensimmäisestä loppuottelusta:

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli