Entinen Indians-juniori Oilersin ratkaisijana

Hattutempun Indiansia vastaan tehnyt Severi Korhonen on omalla tavallaan oikea mies ratkaisemaan Suomen toiseksi suurimman kaupungin derbyn.

Hattutempun Indiansia vastaan tehnyt Severi Korhonen on omalla tavallaan oikea mies ratkaisemaan Suomen toiseksi suurimman kaupungin derbyn.

”Olen aina asunut ja pelannut Espoossa. Itse asiassa aloitin seitsemänvuotiaana Indiansissa ja siirryin Oilersiin C-juniorina”, 21-vuotias hyökkääjä kertoi.

Uransa ensimmäisen hattutempun Salibandyliigassa tehnyt Korhonen rokotti Indiansia etenkin vastaiskuista. Yksi osuma syntyi kulmavaparin jälkitilanteesta, kun isännät nukahtivat vartiointipelissä. Kolme maalia yhteen erään maistuivat derbyn kaltaisessa isossa ottelussa.

”Päätöserä oli tosi rikkonainen. Onneksi tuli onnistumisia.”

Korhosta voisi kliseisesti kutsua juhlien pilaajaksi. Siihen ei kuitenkaan nyt ole syytä, sillä koko tapahtuma oli upea, eikä ottelun lopputuloksella ole siinä mielessä merkitystä.

Myös Korhonen kiitteli Metro Areenan ilmapiiriä, vaikkei ollutkaan tällä kertaa paikalla isäntien edustajana.

”Runkosarjan ehdoton kohokohtahan tämä oli.”

Indiansista parhaana palkittiin kirivaiheen kaksi maalia syöttänyt Aaro Astala. Kuten kaikki muutkin, myös hän oli innoissaan ottelun tunnelmasta.

”Kyllä täällä erilaiset desibelit pauhaa, kun tulee maali.”

Harmittamaan jäi vain ottelun alku, jolloin Oilers pääsi karkaamaan.

”Eka erä oli meiltä aika tiukkaa spennaamista”, maajoukkueeseenkin noussut nuori sentteri totesi.

39062563162_c2a8f1a2de_z.jpg

Teksti: Erno Rautarinta
Kuvbat: Joni Winsten

Jaa artikkeli