Ennakkotunnelmat luodattiin suorassa lähetyksessä - taistelu naisten salibandymestaruudesta voi alkaa

SB-Pron ja PSS:n valmennus ja tähdet avasivat tänään naisten Salibandyliigan finaaliasetelmia suorassa lähetyksessä Salibandyliiton YouTube-kanavalla.

Taisteluun naisten Salibandyliigan mestaruudesta käyvien SB-Pron ja PSS:n valmentajat ja avainpelaajat avasivat tänään sarjan asetelmia suorassa YouTube-lähetyksessä. Pelillisten näkymien lisäksi saatiin mieluisaa lisätietoa myös finaalien näyttävästä televisioinnista sekä kauden hyväntekeväisyyskampoanjan tuloksesta.

– Joukkueessa on huikea ja odottava fiilis, PSS:n päävalmentaja Jukka Kouvalainen maisteli Laura Lehtosen haastattelussa.
– Kolmena vuonna on olut välierissä mutta paukut eivät ihan riittäneet finaaliin. Nyt riittivät, ja olemme valmiita nauttimaan finaaleista ja siitä kaikesta, mitä tähän ympärille tulee. Meillä on Porvoossa loistava organisaatio ja loistavat olosuhteet, jotka yhdessä sitoutuneiden pelaajien kanssa ovat tämän mahdollistaneet.

– Aika hurjaan tilanteeseen tulin ja paljon on saatu tehdä töitä mutta nyt näyttää erittäin hyvältä, SB-Pron päävalmentajaksi kesken syksyn syvimmän kriisivaiheen kutsuttu Sami Saarikoski kertoi.
– Mielellämme tietysti marssisimme suoraan mestaruuteen mutta taitaa vastustaja tuolla parhaansa mukaan miettiä mutkia matkaan.

Yle näyttää jopa kuusi finaaliottelua

Naisten Salibandyliigan ratkaisut kuuluvat myös Ylen mestaruusputki-teeman ohjelmistoon, ja Yle näyttää finaalisarjasta enimmillään jopa kuusi ottelua riippuen siitä, miten pitkälle ensi kertaa paras seitsemästä -periaatteella pelattava sarja venyy.
– Teemme kaikki ottelut suorina ja ne näkyvät sekä Yle Areenassa että TV2-kanavalla, Ylen tuottaja Johanna Rikman kertoi.
– Teemme monikameratuotannot, jotka ovat myös sisällöllisesti hyviä eli käydään läpi taustoja ja esitellään pelaajia. Selostamossa äänessä ovat tutut Matti Härkönen ja Lauri Kottonen ja studiota vetää Henri Pitkänen. Tiimiin kuuluvat myös asiantuntijat, joista selostuskopissa mukana on Jonna Karonen ja kameran edessä ainakin Ella Alanko ja Lasse Kurronen.

Runkosarjassa tehtiin maaleja 8480 euron edestä – niillä lisää tyttöjä mukaan lajiin

Naisten Salibandyliigan runkosarjan otteluissa oli tällä kaudella yhteistyössä Kiantama Oy:n kanssa kampanja, jossa jokaisesta tehdystä liigamaalista kilahti 10 euroa tyttösalibandyn kehittämiseen. Yhteensä maaleja syntyi 848 kappaletta, ja SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kertoi niiden käytöstä:
– Haluamme tietysti lisätä tyttösalibandyharrastajien määrää, ja pyrimme nyt kannustamaan naisten liigajoukkueita rakentamaan eskarisäbän ympärille teemaotteluita, Nurminen sanoi.
– Meillä on hieno tuote, jonka puitteissa halusimme tavoittaa ison joukon harrastajia ja nuoria ja olla tällä tavalla osaltamme tukemassa naisten salibandya, luonnonmarjojen jalostukseen erikoistuneen Kiantama Oy:n toimitusjohtaja Vernu Vasunta korosti.

Tutustu Kiantama Oy:öön täällä.

Naisten Salibandyliigan finaalien ohjelma (neljä voittoa)

1. Ti 23.4. 19:15 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli    
2. To 25.4. 18:30 PSS – SB-Pro, Aurorahalli    
3. La 27.4. 14:15 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli    
4. Ti 30.4. 18:30 PSS – SB-Pro, Aurorahalli    
5. La 4.5. 12:40 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli (tarvittaessa)
6. Su 5.5. 12:40 PSS – SB-Pro, Aurorahalli (tarvittaessa) 
7. Ke 8.5. 18:15 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli (tarvittaessa) 

Naisten Salibandyliigan pronssiottelu (yksi voitto)

1. Pe 19.4. 17:00 Koovee – TPS, AutoCenter Areena

Katso koko tilaisuus tästä:

 

Jaa artikkeli