Classicin perheviikonloppu huipentuu TPS:n kohtaamiseen

Viikonloppu huipentuu sunnuntaina 23.2 klo 18 pelattavaan miesten liigaotteluun Classic – TPS.

Perinteinen Classic Family Day järjestetään tulevana viikonloppuna, 22 – 23.2. Tampere Areenan valtaavat junioreiden pienpelit. Viikonloppu huipentuu sunnuntaina 23.2 klo 18 pelattavaan miesten liigaotteluun Classic-TPS.

Luvassa on salibandyn ohella myös muuta kivaa tekemistä koko perheelle. Areenalta löytyvät viikonlopun aikana muun muassa pomppulinna, tekstiilioutlet, ongintapiste sekä Kiillon liimanäppi-kisa. Family Day:ssa juniorit voivat myös otattaa itsestään hienon pelaajakorttikuvan.
 
Miesten salibandyliigan runkosarjassa eletään jännittäviä aikoja.
Classic, Happee, SPV ja SSV ovat lähes tasapisteissä ja ratkaisevat runkosarjan voiton viimeistään ensi viikon loppupuolella. Classic hävisi keskiviikkona kotonaan Tapanilan Erälle maalein 7-9 ja Classicin päävalmentajan Jarkko Rantalan mukaan voitto ei ole enää omissa käsissä.
– Emme kuitenkaan mieti runkosarjan voittoa, vaan katseet ovat sunnuntain TPS-ottelussa, Rantala kertoi keskiviikon ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Tällä hetkellä Classic tosin vielä johtaa runkosarjaa pisteen erolla toisella sijalla olevaan Happeeseen, mutta Familyn lippulaiva on pelannut kilpakumppaneitaan yhden ottelun enemmän. Nähtäväksi siis jää, maksoiko Erä-tappio Classicille runkosarjan voiton vai pääsevätkö tamperelaiset valitsemaan tulevan pudotuspelivastustajansa ensimmäisenä.
Varmaa kuitenkin on, että sunnuntaina TPS-pelissä nähdään tappiosta sisuuntunut kotijoukkue.

Classicin sivuille

Kuva: Topi Naskali

Jaa artikkeli