Arttu Kukko tulee Vaasasta - SalBan joukkue valmis

Historiansa ensimmäiseen Salibandyliiga-kauteen valmistautuva Rauman SalBa ja puolustaja Arttu Kukko ovat tehneet yksivuotisen sopimuksen. Kukko saapuu Raumalle viime kauden Divari-vastustaja SB Vaasan riveistä.

Sopimukseen päästiin kun uudelle pelimiehelle löydettiin Raumalta työpaikka ja asunto.
– Monipuolinen pelaaja, jonka parhaat avut ovat varmasti hyökkäävän puolustajan roolissa. Hyvin liikkuva ja fyysinen kaveri, joka iskee pallon verkkoon niin viivalta kuin liikkeestä, SalBa-valmentaja Juha Mäkilä kommentoi tuoretta SalBa-hankintaa.

Entä miten Kukko itse näkee, mitä pohjanmaan mies tuo raumalaiseen koiralaumaan.
– Jos nyt jotain itsestään on nostettava esiin niin sanotaan nyt vaikka asenne ja taistelutahto. Onhan tässä alustavasti leirillä jo kentällisiä hahmoteltu, mutta katsotaan mitkä ne Mäkilän lopulliset muodostelmat sitten tulevat olemaan. Oikean pakin paikkaa olen leirillä pelannut, siinä kätisyys osuu ja pääsee avaamaan peliä, se antaa avaimet hyökkäyspeliin osallistumiselle ja näin pääsee toteuttamaan itseään myös hyökkäyspäässä, Kukko sanoo.

25-vuotias, vasemmalta laukova puolustaja viimeisteli edelliskaudella vaasalaisten riveissä 26 ottelussa 25 täysosumaa ja alusti 18 osumaa.
– Arttu haluaa tosissaan pelata liigaa ja voin vakuuttaa, että miehen taidot riittävät vaaditulle tasolle, Mäkilä sanoo.

Arttu Kukko kiittelee SalBan tiivistä ja hyvää joukkuehenkeä, ja ennen kaikkea sitä miten uusi mies on otettu vastaan.
– Aivan huippuhyvä porukka, hieno vastaanotto on ollut. Oikein innolla odotan, että parin viikon päästä pääsee muuttamaan ja treenaamaan täysillä jätkien kanssa.

Raumasta kaupunkina Seinäjoelta muuttavalla Kukolla on vain positiivista sanottavaa.
– Se vähä mitä olen ehtinyt keskustassa pyörimään niin kaunis kaupunki ja aika saman kokoinen paikka kuin Seinäjokikin.

Arttu Kukon sopimuksen myötä SalBan ensi kauden joukkue on kasassa.

Jaa artikkeli