3v3-salibandyn SM-turnaus käynnissä – perjantain pelit siirretty sisätiloihin

Salibandyn osuus Lahdessa parhaillaan käynnissä olevassa monilajitapahtumassa eli SM-viikolla on alkanut, kun 3v3-salibandyn SM-turnaus pääsi vauhtiin puoliltapäivin.

Tänään aamulla tehdyn ratkaisun mukaan perjantain ottelut pelataan sateisen sään vuoksi sisätiloissa. Pelit pelataan Suurhallissa ja siellä tarkemmin Areena 3:lla. Suurhallin suojissa alustana on salibandymatto.

– Näin on. Sääennuste tälle päivälle näyttää vesikeliä Lahden suunnalle, joten turnausjury siirsi varotoimenpiteenä tämän päivän pelit sisätiloihin. Emme halunneet riskeerata pelaajien turvallisuutta. Ulkoalusta on sateella liukas kenttäpelaajille ja maalivahdeille puolestaan liian pitävä. Märissä varusteissa on muutoinkin ikävä pelata, viestittää Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Hanne Nyrönen paikan päältä.

Lauantaille luvassa on parempaa säätä. Silloin turnaus huipentuu ulkona.

– Lauantain ratkaisupelit pelataan ulkona alkuperäisen suunnitelman mukaan jo senkin vuoksi, että miesten sarjan mitalipelit televisioidaan Ylen kanavilla ja tv-tuotanto on rakennettu ulkokentän mukaan, Hanne Nyrönen kertoo.

Yle näyttää miesten pronssiottelun ja finaalin suorana YLE Areenassa ja koosteena YLE TV2:lla lauantaina klo 20.15 alkaen.

Miesten sarjaan on ilmoittautunut 15 joukkuetta ja sekasarjaan kolme. Miesten sarjassa tänään pelataan alkusarja kolmessa lohkossa ja jatkopelit lauantaina. Sekasarja pelataan kokonaisuudessaan lauantaina. Osallistuvat joukkueet, otteluohjelma ja säännöt löytyvät alla olevasta tapahtumainfosta.

3v3-salibandyn tulospalvelu

3v3-salibandyn SM-turnauksen tulospalvelu miesten osalta toimii täällä ja lauantaina pelattavan sekasarjan osalta täällä.

Tutustu myös:
Tapahtumainfo: Ensimmäiset 3v3-salibandyn Suomen mestaruudet jaossa SM-viikolla Lahdessa tällä viikolla – tässä tapahtumainfo

3v3-tapahtumasivu

Lahden SM-viikon sivut

Yleisöllä on vapaa pääsy kaikkiin SM-viikon tapahtumiin.

Kuva: Juha Ollikainen

Jaa artikkeli