MM2020 hyödyntäminen

fani seuroille mm2020

Miesten salibandyn MM-kisat on siirtyneet pelattaviksi Helsingissä vuonna 2021. Alunperin kisat oli tarkoitus järjestää joulukuussa 2020. Tältä sivulta löydät mahdollisuuksia, miten seurasi voi hyötyä MM-kisoista ja teemoista niiden ympärillä.

Löytyisikö sinun seurastasi Säbätaituri?

MM-kisojen yhteydessä järjestetään Säbätaituri-kisa, jonka finaalit pelataan kisojen avajaisviikonloppuna. Säbätaiturissa on kyse salibandyn taitokisasta, jossa juniorit kilpailevat keskenään ikäryhmittäin. Pohjana on vuoden 2018 SäbätaituriSäbätaiturin toteuttamisesta ja aikatauluista julkaistaan lisätietoa kesällä 2021.

MM-kisafiilistä seurasi tapahtumaan

MM-kisafiilistä on mahdollista hyödyntää oman seurasi tapahtumassa! Fiilistä voi tuoda erilaiset MM-näkyvyyselementit, taukokilpailut, Säbätaituri-kisat tai lipunmyyntipiste! Jos sinulla on idea ja tapahtuma, miten haluaisit hyödyntää MM-fiilistä seuratapahtumassa, niin haethan tapahtumaasi mukaan MM2020-tapahtumakiertueelle!

mm2020 liput

Lipunmyynti MM-kisoihin 

MM-kisojen kaikki liput ovat nyt myynnissä!

MM2020 alkusarjan ja puolivälierien otteluiden seura-alennukset

Kisojen alkusarjan otteluiden ja puolivälierien ottelupäiviin tullaan myymään päiväkohtaisia ottelulippuja.  Lippuja on kuhunkin päivään tarjolla 5 eri kategoriassa ja hinnat löydät täältä:

https://www.wfchelsinki2020.fi/fi/liput/

Seura-alennukset lasketaan kokonaistilauksen loppusummasta. Seura-alennukset koskevat ainoastaan päiväkohtaisia lippuja (ei paketteja). Ostaessasi vähintään 15 päivälippua yhdellä tilauksella saat kokonaissummasta -10% alennusta. Lipputilauksen ollessa vähintään 300 lippua, saat tilauksen kokonaissummasta -20% alennusta.

Ryhmätilauksissa tilauksissa ja ennakkovarauksissa voit olla suoraan yhteydessä kisaorganisaatioon osoitteessa tickets@salibandy.fi.

 

VIP-paketit osaksi seurojen varainkeruuta ja yhteistyökumppanipaketteja

Seurat voivat myydä VIP-paketteja omille yhteistyökumppaneilleen 10% provisiolla. Paketteja voi halutessaan sisällyttää myös osaksi tulevan kauden kumppanuusmyyntiä tai ostaa käytettäväksi seuran omien jäsenten keskuudessa.

Jos haluat myydä VIP-paketteja omille sidosryhmillesi, otathan ensiksi yhteyttä

Elämys Live
Jami Palsa
jami.palsa@elamyslive.com
040 528 5100