MM2020 hyödyntäminen

fani seuroille mm2020

Miesten salibandyn MM-kisat järjestetään Helsingissä joulukuussa vuonna 2020. Tältä sivulta löydät mahdollisuuksia, miten seurasi voi hyötyä MM-kisoista ja teemoista niiden ympärillä.

Löytyisikö sinun seurastasi Säbätaituri vuosimallia 2020?

Voit ilmoittaa seurasi tai joukkueesi mukaan Säbätaituri -kisaan, jonka finaalit järjestetään MM-kisoissa. Säbätaiturissa on kyse salibandyn taitokisasta, jossa juniorit kilpailevat keskenään ikäryhmittäin. Pohjana on vuoden 2018 SäbätaituriSäbätaiturin toteuttamisesta ja aikatauluista julkaistaan lisätietoa syksyn 2020 aikana.

Tätä oli Säbätaituri vuonna 2018!

MM-kisafiilistä seurasi tapahtumaan

MM-kisafiilistä on mahdollista hyödyntää oman seurasi tapahtumassa! Fiilistä voi tuoda erilaiset MM-näkyvyyselementit, lipunmyyntipiste tai keväästä 2020 alkaen kisamaskotti. Jos sinulla on idea ja tapahtuma, miten haluaisit hyödyntää MM-fiilistä seuratapahtumassa, niin haethan tapahtumaasi mukaan MM2020-tapahtumakiertueelle!

Viralliset MM2020 t-paidat edulliseen seurahintaan – kisafiilistä koko seuralle

Haluatko jakaa seuratoimijoille t-paidan kiitokseksi tai pukea vuoden 2020 kerholaiset kisa t-paitaan? Nyt siihen on oiva tilaisuus, sillä miesten Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut yhdessä kumppaninsa Faisin kanssa tarjoavat Salibandyliiton jäsenseuroille mahdollisuuden tilata virallisia MM2020 t-paitoja upeaan seurahintaan! Tilaukset tehdään seuroittain kootusti ja maksimi tilausmäärää ei ole rajoitettu (minimitilaus 20 paitaa). Paitoja siis voi tilata vaikka koko seuralle edullisesti! T-paita on 100 % puuvillaa.

Hinta:
5,20€/kpl (sis. alv)

Tilaus toteutetaan, mikäli saamme 30.9.2020 mennessä yli 500 paidan verran tilauksia.

Toimituskulut 20€ (+ alv) / lähetys (toimitusaika n. kolme viikkoa)
Laskutuksen ja toimituksen hoitaa Fais Finland Oy.

Lisätiedot elina.anttonen@salibandy.fi

Materiaaleja verkkosivuille, ottelutapahtumiin ja sosiaaliseen mediaan

Materiaalipaketti, joka sisältää videoita, äänimainoksen, erilaisia bannereita verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, on vapaasti seurojen käytettävissä omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan sekä ottelutapahtumissa. Materiaalipakettia päivitetään säännöllisesti. Nappaa materiaalit talteen!

mm2020 liput

Lipunmyynti kisoihin on käynnissä 

Kerää seurastasi kannustusjoukko tai järjestä ISOT seuran pikkujoulut ja lähde kisoihin porukalla kannustamaan! Onko seurasi koskaan palkinnut yhteistyökumppaneita? Voiko MM-kisat tarjota seurallesi paikan seura-aktiivien kiittämiselle? 

Lipunmyynti kisoihin on käynnissä! Nyt myytävät liput kattavat Hartwall Areenan ottelut pakettina (välierät + finaalipäivä) sekä Follow Your Team -lippupaketin (Suomen kaikki alkusarjan ottelut + puolivälierä). Lisäksi rekisteröityneille faneille on tarjolla lippupakettialennuksia, joten kannattaa rekisteröityä maajoukkueen faniksi nyt à www.salibandy.fi/faniksi

Finaaliviikonlopun pelit myydään ainoastaan kaksipäiväisenä lippupakettina. 

Lipunmyynti ja VIP -myynti MM2020-kisoihin

MM-kisojen VIP -pakettien myynti alkaa marraskuussa lipunmyynnin yhteydessä. Seurat voivat myydä VIP -paketteja omille yhteistyötahoilleen 10% provisiolla. Seurat saavat siis lipun myyntihinnasta 10% itselleen. Jos VIP -paketin hinta on esimerkiksi 250€, tästä tulee seuralle ansaintaa 25€/paketti. Näin ollen seurat voivat myös ostaa VIP-lippuja 10% alennuksella, eli esimerkiksi 225€ hintaan (normaalihinta 250€).  VIP -lippupaketteja on myynnissä kaikkiin Suomen otteluihin sekä välierä että finaalipäivään päiväkohtaisesti. Jos olet kiinnostunut MM-kisojen VIP-lippupaketeista tai niiden myynnistä, olethan yhteydessä hanne.pirkola@salibandy.fi, niin saat lisätietoja.

MM2020 alkusarjan ja puolivälierien otteluiden seura-alennukset

Toukokuun 15. päivä myyntiin tulevat MM-kisojen alkusarjan ja puolivälierien päiväkohtaiset otteluliput. Lippuja on kuhunkin päivään tarjolla 5 eri kategoriassa ja hinnat löydät täältä:

https://www.wfchelsinki2020.fi/fi/liput/

Seura-alennukset lasketaan kokonaistilauksen loppusummasta. Seura-alennukset koskevat ainoastaan päiväkohtaisia lippuja (ei paketteja). Ostaessasi vähintään 15 päivälippua yhdellä tilauksella saat kokonaissummasta -10% alennusta. Lipputilauksen ollessa vähintään 300 lippua, saat tilauksen kokonaissummasta -20% alennusta.

Tilaukset voit tehdä pienempien määrien osalta suoraan Ticketmasterin nettikaupasta, jossa myynti alkaa keväällä. Isommissa tilauksissa ja ennakkovarauksissa voit olla suoraan yhteydessä kisaorganisaatioon osoitteessa tickets@salibandy.fi.

Hope-kampanja

On ollut hienoa huomata, että moni seura ja joukkue tarttui MM2020-kisojen lanseeraamaan Anna Mahdollisuus -kampanjaan ja jakoi tätä myös omissa kanavissaan. Kiitos vielä kaikille mukaan lähtijöille! Yhteistyö Hope ry:n kanssa jatkuu koko kisamatkan ajan, joten vielä ehdit mukaan. Olethan meihin yhteydessä, jos seurasi haluaa osallistua vähävaraisten lasten harrastamisen tukemiseen.  

Hope-kampanja käynnistyy jälleen 1.9.2020!