MM2020 hyödyntäminen

fani seuroille mm2020

Miesten salibandyn MM-kisat on siirtyneet pelattaviksi Helsingissä vuonna 2021. Alunperin kisat oli tarkoitus järjestää joulukuussa 2020. Tältä sivulta löydät mahdollisuuksia, miten seurasi voi hyötyä MM-kisoista ja teemoista niiden ympärillä.

Löytyisikö sinun seurastasi Säbätaituri?

MM-kisojen yhteydessä järjestetään Säbätaituri-kisa, jonka finaalit pelataan kisojen avajaisviikonloppuna. Säbätaiturissa on kyse salibandyn taitokisasta, jossa juniorit kilpailevat keskenään ikäryhmittäin. Pohjana on vuoden 2018 SäbätaituriSäbätaiturin toteuttamisesta ja aikatauluista julkaistaan lisätietoa loppuvuoden 2020 aikana.

MM-kisafiilistä seurasi tapahtumaan

MM-kisafiilistä on mahdollista hyödyntää oman seurasi tapahtumassa! Fiilistä voi tuoda erilaiset MM-näkyvyyselementit, taukokilpailut, Säbätaituri-kisat tai lipunmyyntipiste! Jos sinulla on idea ja tapahtuma, miten haluaisit hyödyntää MM-fiilistä seuratapahtumassa, niin haethan tapahtumaasi mukaan MM2020-tapahtumakiertueelle!

mm2020 liput

Lipunmyynti MM-kisoihin 

MM-kisojen lipunmyynti on kisojen siirtämisestä johtuen keskeytetty hetkeksi. Kun uudet kisapäivämäärät ovat tiedossa niin lipunmyynti avataan uudelleen. Jo ostetut liput ovat sellaisenaan voimassa ensi vuoden kisoihin.

MM2020 alkusarjan ja puolivälierien otteluiden seura-alennukset

Kisojen alkusarjan otteluiden ja puolivälierien ottelupäiviin tullaan myymään päiväkohtaisia ottelulippuja.  Lippuja on kuhunkin päivään tarjolla 5 eri kategoriassa ja hinnat löydät täältä:

https://www.wfchelsinki2020.fi/fi/liput/

Seura-alennukset lasketaan kokonaistilauksen loppusummasta. Seura-alennukset koskevat ainoastaan päiväkohtaisia lippuja (ei paketteja). Ostaessasi vähintään 15 päivälippua yhdellä tilauksella saat kokonaissummasta -10% alennusta. Lipputilauksen ollessa vähintään 300 lippua, saat tilauksen kokonaissummasta -20% alennusta.

Ryhmätilauksissa tilauksissa ja ennakkovarauksissa voit olla suoraan yhteydessä kisaorganisaatioon osoitteessa tickets@salibandy.fi.