Ulkona pelaaminen

ulkona pelaaminen sunsäbä

Enemmän, paremmin ja monipuolisemmin

Ulkonapelaamisen mahdollistaa siirrettävä Multisport-alusta, joka tarjoaa salibandyn lisäksi harrastamisen puitteet myös monelle muulle lajille.

Polypropyleenista valmistettu siirrettävä Multisport-alusta koostuu laatoista, jotka ovat asennettavissa ilman erikoistyökaluja tai -taitoja mille tahansa kovalle ja tasaiselle (asfaltille, betonille tai kivituhkan päälle) alustalle kuten jääkiekkokentälle tai nykyiselle lähiliikuntapaikalle.

Laatat napautetaan kiinni toisiinsa kumivasaralla, ja purkaminen ja siirtäminen on helppoa. Helposti huollettavat laatat voi vesipestä vaikka painepesurilla, ja niitä voi vaihtaa yksittäin. Alustalla on ihanteellinen kitka, liuku ja pomppu, ja materiaali myös minimoi pallon pomputtelusta syntyvän äänen. Alusta päästää veden läpi ja kuivuu nopeasti.

Materiaali on lempeä pelaajien nivelille, ei aiheuta asfaltti-ihottumaa ja on turvallinen myös maalivahdeille. Alustan päälle voidaan esim. jääkiekkokaukalossa jäädyttää jää, jolloin ympärivuotuinen käyttö mahdollistuu ilman kaukalon tai alustan purkamista ja varastoimista. Ihanteellinen myös kuluneen asfaltin tai murtuneen betonin päälle.

Lisätietoja

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.