Reaaliaikainen tulospalvelu laajenee - tulospalvelun päivystys

Kaudella 2017-18 turnausmuotoisissa aikuisten ja A-C -junioreiden otteluissa on käytössä entistä laajemmin reaaliaikainen sähköinen tulospalvelu, jonka myötä otteluseuranta on mahdollista reaaliaikaisesti, sarjataulukot ja tilastot päivittyvät välittömästi otteluiden päättymisen jälkeen.

Julkaistu 27.9.2017 13:03

Reaaliaikaisen tulospalvelun ylläpito vaihtelee alueittain ja se on käytössä eri alueiden sarjoissa seuraavasti:

- Etelä-Suomi: M3. div. ja A-poikien 1. div. jatkosarja
- Länsirannikko: M3. div., N2.-4. div., A-poikien 1. div., C-tytöt
- Sisä-Suomi: M3. div., N2.-3. div., A-poikien 1. div., C-tytöt
- Kaakkois-Suomi: M3.-4.div., N2. div., A-C -pojat, A- ja C-tytöt
- Savo-Karjala: M3.-4.div., N2.-3. div., A-C -pojat, A- ja C-tytöt
- Pohjanmaa: M3.-4.div., N2.-3. div., B-C -pojat, A-C -tytöt
- Pohjois-Suomi: M3.-5.div., N2.-3. div., B-C-juniorit

Salibandyliitto aloittaa lauantaista 30.9. lähtien keskitetyn viikonlopun tulospalvelupäivystyksen ja kaikki tulospalveluun liittyvät pyynnöt ja ongelmatilanteiden ratkaisut tapahtuvat päivystykseen tapahtuvien kontaktien kautta.

Päivystys tapahtuu sekä lauantaisin että sunnuntaisin klo 9-17. Tulospalvelupäivystyksen yhteystiedot ovat 0400-529 017 ja tampere(at)salibandy.fi.

Monille joukkueille reaaliaikainen tulospalvelun on käytössä ensimmäistä kertaa. Ylläpidon helpottamiseksi ja tueksi on tehty yksityiskohtainen video-ohjeistus ja se on katsottavissa alla.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.