Ottelukohtaiset pisteet ja pistepörssit

Kaudella 2015-16 toteutettiin uudistus tuoda ottelukohtaisten tehopisteet näkyviin ottelukohtaisissa raporteissa, sama toimii myös alkaneella kaudella. Tämä on käytössä kaikissa alueellisissa aikuisten turnausmuotoisissa ja A-C -junioreiden sarjoissa. Nuoremmissa junioreissa ei ylläpidetä pistepörssejä.

Onko pistepörssien päivittymisessä viiveitä? Mahdollisesti. Tähän voi olla monia syitä. Jokaisen joukkueen tulee kiinnittää ohjeiden mukaan joukkueen sarjakokoonpano, jotta tilastointi onnistuu. Pelaajat ovat kiinnitettävissä sarjakokoonpanoon 2-3 päivää lisenssin hankkimisen jälkeen, joten lisenssit suositellaan lunastettavaksi hyvissä ajoin ennen joukkueen ensimmäistä ottelua.

Turnauksen vastuujoukkueen tulee toimittaa ottelupöytäkirjat välittömästi pelatun turnauksen jälkeen aluevastaavalle ja sitä ennen otteluiden tulokset tulee olla päivitettynä tulospalvelujärjestelmään vastuujoukkueen toimesta. Vastuujoukkueen tulee myös tehdä yhteenveto maali- ja syöttösarakkeisiin. Aluevastaava toimittaa pöytäkirjat tilastoijille, jotka päivittävät pisteet ottelukohtaisesti tulospalvelujärjestelmään.

Ketjuun kuuluu monta vaihetta ja jokaisen tulee toimia, jotta tehopisteet saadaan näkyville. Ja maalejakin pitää tehdä pisteiden kartuttamiseksi.

Lisätietoja ja tarkempaa infoa tarvittaessa aluevastaavilta https://salibandy.fi/salibandy-info/yhteystiedot/henkilokunta

Jaa artikkeli