Turussa tehdään perjantaina yleisöennätys!

TPS Salibandy juhlii tänä perjantaina 20-vuotista taivaltaan. Huipentumana on Turun HK Areenalla klo 18.30 pelattava Salibandyliigan ottelu, jossa TPS saa vastaansa mestari SPV:n Seinäjoelta. Tavoitteena on liigan uusi yleisöennätys, joka näyttää varmistuvan jo ennakkomyynnillä.

TPS oli myynyt juhlaotteluun maanantaiaamuun mennessä 3652 lippua, joka tarkoittaa uutta Salibandyliigan runkosarjan katsojaennätystä. Pääosan lipuista ovat myyneet alueen juniorijoukkueet, joille lipputulot ovat menneet suoraan oman juniorijoukkueen käyttöön. Lippuja otteluun ovat myyneet TPS salibandyjuniorijoukkueiden lisäksi SBS Maskun, SB Naantalin ja FBC Turun juniorijoukkueet. Joukkueet ovat tienanneet juhlaottelun lipunmyynnillä joukkueille yhteensä 14 250 euroa.

TPS saa perjantaina HK Areenalla vastaan hallitsevan Suomen Mestarin SPV:n jonka peli on viime aikoina takkuillut. Päävalmentaja Aki Vilander uskoo joukkueen iskukykyyn juhlaottelun kynnyksellä.
– Laadukas ja ammattimainen joukkue sieltä vastaan tulee vaikka vastustaja ei viime peleissä ole pisteillä juhlinut.  Meidän henkisen tason pitää olla sama mitä se oli eilen Pasilassa. Päätettiin itse vaikuttaa lopputulokseen eikä odotettu mitä vastustaja tekee, josta palkintona oli kaksi pistettä. Perjantaina tullaan varmasti näkemään viihdyttävä ja tapahtumarikas ottelu, sanoo Vilander ja toivoo turkulaisten löytävän paikalle yli lajirajojen.

Joukkueen kapteeni Olli Laine lähtee juhlaottelun luottavaisin mielin.
– Hieno päästä hienoihin puitteisiin ja suuren turkulaisyleisön eteen. Se on vaan itsestään kiinni miten kääntää tapahtuman ja yleisön voimavaraksi. Tärkeintä on kuitenkin että saadaan ne kaksi pistettä Turkuun, sanoo Laine.

Sunnuntaina Helsingissä Viikingit kaatanut TPS lähtee perjantain otteluun yhden pisteen ja kaksi sijaa SPV:tä edellä. TPS on voittanut viimeisistä neljästä ottelustaan kolme.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli