Samanaikaiset salamamaalit ylsivät ennätyskirjoihin

Salibandyliigan keskiviikkokierrosta leimasivat salamamaalit kun sekä Classicin Niko Juhola että Tapanilan Erän Jere Oksanen laukoivat joukkueensa johtoon jo kolmen pelisekunnin kohdalla. Lukema sivuaa Salibandyliigan nopeimman avausmaalin ennätystä, jota tätä ennen piti nimissään Oilersin Casper Pfitzner.

Classic johti Tampereen paikallisottelua Kooveeta vastaan loppuun saakka ja voitti lopulta 8-6 hirmuvireisen Sami Johanssonin lauottua hattutempun. Kooveesta kiskoi Eemeli Salin tehot 1+3.

Tapanilan Erä voitti TPS:n 7-4 vaikka turkulaiset kirivätkin välillä kolmen maalin takamatkansa yhden eroksi. Jere Oksanen oli avausmaalillaan ja kahdella maalisyötöllään ottelun tehomies.

Keskiviikon kolmannessa ottelussa mestari Happee haki Espoosta varmat kaksi pistettä 10-4-voitolla Westend Indiansista. Happee karkasi jo avauserässä selvään johtoon, jonka se yhden maalin tehneen ja kaksi syöttäneen Peter Kotilaisen johdolla piti loppuun saakka.

Salibandyliigassa pelataan perjantaina vielä ottelu Oilers – Nokian KrP, ja sunnuntaina lajissa keskitytään jännittämään cupin huipennusta Helsingin jäähallissa.

Kuva: Topi Naskali