Oilers nousi kahden maalin takaa vierasvoittoon Raumalla

Oilers löi Salibandyliigan sunnuntain ainoassa ottelussa Raumalla SalBan 6-4.

Salibandyliigan sunnuntain ainoa ottelu pelattiin Raumalla, jossa vierailija Oilers nousi kahden maalin tappioasemasta 6–4-voittoon SalBasta.

Vielä neljä minuuttia ennen toisen erän loppua SalBa johti ottelua 3-1, mutta Kristian Lammisen kavennus ennen taukoa pohjusti espoolaisten nousua. Heti päätösjakson alussa Casper Pfitzner tasoitti, ja viisi minuuttia ennen loppua Oilers johti kolmella maalilla Rasmus Markelinin yhden ja Santeri Lindforsin kahden osuman jälkeen. SalBan maalivahti Teemu Kortelaisen juostua penkille Jani Lehtoniemi kavensi illan toisella maalillaan, mutta lähemmäs eivät isännät enää ehtineet.

Santeri Lindfors kirjautti Oilersin tehokkaimpana kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen, Janne Hyvönen puolestaan SalBalle maalin ja kaksi maalisyöttöä.

Edelliset kolme peliään hävinnyt Oilers nousi voitollaan kuudenneksi tasapisteisiin edellään olevan TPS:n kanssa. SalBa jatkaa suoran putoajan paikalla viimeisenä yhden pisteen Steelersiä jäljessä.

Arkistokuva: Esa Takalo