Oilers niputti Nokian, Classicin naisille yllätystappio

Salibandyliigan perjantain ainoassa ottelussa Oilers kaatoi kotonaan Espoossa Nokian KrP:n 11-4 ja nousi sarjassa kuudenneksi ohi OLS:n. Nokia on kymmenentenä.

Syyskierroksella KrP:lle hävinnyt Oilers näytti tänään kaapin paikan jo avauserässä, jossa  se karkasi 5-0-johtoon Santeri Lindforsin iskettyä kaksi maalia ja Casper Pfitznerin, Patrick Wardin ja Ilari Talvitien osuttua kerran kukin. Espoolaisten illan tehomiehiä olivat saldon 3+1 koonneet Perttu Pajukoski (kuvassa) ja Santeri Lindfors.

Naisten Salibandyliigassa nähtiin yllätystulos kun viimeisinä seitsemänä kautena kuusi Suomen mestaruutta hamstrannut Tampereen Classic taipui kotonaan Porvoon Salibandyseuralle 4-5. Classic johti ottelua vielä kolme minuuttia ennen loppusummeria, mutta Henna Uljua tasoitti, ja puoli minuuttia ennen loppua Noona Björkman laukoi porvoolaisten voittomaalin.

Sunnuntaina huippusalibandyn ohjelmassa ovat Helsingin Jäähallissa pelattavat cupfinaalit seuraavan ohjelman mukaan:

Klo 10.30 Miesten haastajafinaali: PoNoVo II – Sastamalan Woima
Klo 13.00 Naisten finaali: SB-Pro – Classic (YLE)
Klo 16.00 Miesten finaali: SSV – Classic (YLE)
Klo 19.00 Miesten pikkufinaali: KeLy – FBC Turku

Arkistokuva: Juhani Järvenpää