Nokian KrP:n tappioputki päreiksi Espoossa

Salibandyliigassa viimeisenä oleva Nokian KrP katkaisi tänään seitsemän ottelun tappioputkensa kaatamalla Espoossa Westend Indiansin 5-4. Nokialaiset käänsivät ottelun edukseen kolmannessa erässä nousemalla kotijoukkueen viiden minuutin jäähyn aikana kahdella ylivoimaosumalla tappiolta johtoon.

Tomi Kolkkanen oli kahdella maalillaan KrP:n tehokkain, Henri Johansson syötti kaksi osumaa. Voitto nosti nokialaiset tasapisteisiin NST:n kanssa ja pisteen päähän M-Teamista.

Perjantain toisessa ottelussa Happee siirtyi sarjakärkeen kaatamalla vieraissa Kooveen 12-8. Happee repäisi eroa toisen erän toisella puolikkaalla kun Peter Kotilainen, Joonas Kaasalainen ja Johannes Jokinen muuttivat maalin eron 7-3-vierasjohdoksi. Kotilainen (3+1) ja Jokinen (1+3) olivat illan pisteahmatit.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla SPV – M-Team, Classic – OLS ja Happee – Tapanilan Erä.

Arkistokuva: Topi Naskali