Liiganousija yllätti mestarin sen kotikaukalossa

Salibandyliigan lauantain yllätyspaketti avattiin Seinäjoella, jossa liiganousija M-Team yllätti mestari SPV:n 7-5. Robert Andersson, Jami Sjöblom, Riku Reunamäki ja Sampo Laukkala laukoivat jo avauserässä helsinkiläisvieraille 4-1-johdon, jota Peliveljet eivät kyenneet kuromaan kuin niukimmillaan yhden maalin eroksi. Riku Reunamäki laukoi M-Teamin osumista kolme ja Markus Piittisjärvi syötti yhtä monta.

Jyväskylässä laukoi illan ensimmäisen maalin vierailija Tapanilan Erä, mutta isäntä Happee vei jo ensi erän 4-1 ja koko ottelun 10-5 Veli-Matti Hynysen iskettyä kolme maalia ja syötettyä yhden.

Illan voitto piti Happeen vielä niukasti sarjakärjessä, mutta ottelun vähemmän pelannut Classic kiri tasapisteisiin napattuaan jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa.  Jussi Piha syötti puhtaan pelin Classicille neljä osumaa tamperelaisten kaataessa OLS:n 10-3. Sami Johansson laittoi pöytäkirjaan hattutempun ja Lassi Vänttinen lukemat 2+1.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat Viikingit – TPS ja Oilers – SalBa.