Kivilehdolla voitokas paluu Salibandyliigaan - Classic otti revanssin Oilersista

Juha Kivilehto pelasi ensimmäisen ottelunsa Classicissa, kun tamperelaiset kaatoivat kotonaan Oilersin 6-3.

Kolminkertainen maailmanmestari Juha Kivilehto teki voitokkaan paluun Salibandyliigaan, kun hänen uusi seuransa Classic kaatoi kotonaan Oilersin 6-3. Voitto oli hallitsevalle mestarijoukkueelle jo neljästoista perättäinen.

Classicille toistaiseksi kauden ainoan tappion aiheuttanut Oilers sinnitteli avauserän tasalukemiin 1-1, mutta espoolaisten Casper Pfitznerin viiden minuutin jäähy toisen alkuun antoi ohjat Classicille. Joonas Pylsy iski ylivoimalla johtomaalin, ja kolmannen erän alussa isännät johtivat enimmillään jo 5-1 ennen Oilersin lohdutusmaaleja.

Classicin riveistä löytyi 899 katsojan iloksi peräti viisi eri maalintekijää puolustaja Asser Jääskeläisen (kuvassa) osuessa ainoana kahdesti. Janne Lamminen ja Lassi Vänttinen kirjauttivat kumpikin kaksi syöttöpistettä, Juha Kivilehdon Tampereen-debyytti ei tuottanut tilastomerkintöjä. Jobinpostia Classicille toi maalihai Sami Johanssonin ottelun katkeaminen toisessa erässä loukkaantumiseen.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoossa ottelulla Westend Indians – Koovee.

Kuva: Classic