Hirvilauma, ylivoima, Speven maalisaalis roima

Mestari Happee jatkaa Salibandyliigan kärjessä. Torstaina jumbo Josban vieraana yllätystappion kärsinyt Happee kaatoi tänään kotonaan Nokian KrP:n 6-4.

Mestarit repäisivät ratkaisevan eron jo avauserässä, jossa Veli-Matti Hynynen, Janne Hoikkanen ja Joonas Kaasalainen nakuttelivat numeroiksi 3-0. Toisella tauolla oltiin jo tilanteessa 6-0, mutta kolmannessa erässä Nokia ehti vielä kaventaa neljästi.
Kaikkiin Happeen maaleihin löytyi eri viimeistelijä, ja kahden pisteen miehiä keskisuomalaisista olivat tänään Veli-Matti Hynynen, Peter Kotilainen ja Joonas Kaasalainen saldolla 1+1.

Seinäjoen Peliveljet rökitti tänäänä vieraissa NST:tä 13-5 ja jatkaa Happeen kanssa tasapisteissä. SPV vei jo avauserän 4-1 eikä NST enää kyennyt kuromaan eroa kolmea maalia pienemmäksi. Peliveljien tehomiehiä olivat Mikko Kohonen (3+1) ja Jari Hankkio (3+0).

Oilers kaatoi eilen viiden voitottoman pelin jälkeen SalBan, ja seuraava voitto tuli jo tänään espoolaisten kaataessa vieraissa SSV:n 4-2. Oilers nousi toisessa erässä takaa-ajoasemasta tasoihin ja ratkaisi pelin kolmella ylivoimamaalillaan, joista kaksi laukoi puolustaja Rasmus Markelin. Oscar Hänninen syötti kolme maalia.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona 12.11. otteluilla Classic – TPS ja Indians – NST.

Salibandyn Suomen Cupissa Koovee löi tänään II divisioonan Pyövelit 12-4. Cup jatkuu sunnuntaina otteluilla O2JKL – KeLy, PSS – Classic, Blackbirds – SSV ja TPS – FBC Raseborg, joka pelataan FBC Raseborgin kotikentällä Påminne-hallissa.

Kuva: Juhani Järvenpää