Entä nyt, Espoo? Liigan kovin vierasjoukkue saapuu!

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona, kun Westend Indians saa vieraita Lappeenrannasta. Tähän mennessä kaikki kauden vierasottelunsa voittanut NST on pelannut alkukaudesta yli piste per peli tahtia. Indians puolestaan lähtee jatkamaan pisteputkea viime keskiviikon Oilers-voiton myötä.

Indiansilla on alla voitto Espoon paikallispelistä, kun viime keskiviikkona Oilers kaatui lukemin 8-7. Heimon päävalmentaja Mikko Laurikainen oli tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen, mutta peräänkuuluttaa samaa tahtoa jokaiseen runkosarjan otteluun. Parannettavaakin löytyi voitokkaasta pelistä.

– Pallottomassa pelaamisessa on parannettavaa, seitsemän päästettyä maalia on liikaa. Tämä on meidän selkeä parannuskohde jatkoon, lukema pitäisi saada noin neljään maaliin, niin mahdollisuudet voittoon kasvaisi, tietää Laurikainen.

– Hyvääkin pelissä oli. Aika-ajoin oli onnistumisia pallollisessa pelissä ja kivannäköistä tekemistä, se riitti voittoon nyt. Halu voittoon oli kova. Se on selvää, että se halu pitäisi näkyä jokaisessa runkosarjan pelissä. Tunnetila pitää saada ihan ehdottomasti samanlaiseksi, muistuttaa Laurikainen.

Lue lisää Indiansin sivuilta

Keskiviikkona 12.11.2014 18:30 Westend Indians – NST
Otahalli, Otaranta 6 02150 Espoo.

Kuva: Joni Winsten

Jaa artikkeli