Classic löi 1288 katsojan iloksi taas EräViikingit

Salibandyliigan mestari Classic nousi maanantain ainoassa ottelussa liigakärkeen kaatamalla viime kevään finaalivastustajansa EräViikingit 6-3. Toista kauttaan pelaava fuusioseura on haastanut mestarit nyt liigahistoriassa neljästi mutta hävinnyt joka kerta.

EräViikingit kävi avauserässä johdossa ensin Mikael Laxin ja sitten Veli-Pekka Turulan osumilla, mutta Classic otti 1288 katsojan iloksi ohjat jo ennen taukoa. Albert Koskinen sekä Tino Salminen kuittasivat vieraiden onnistumiset, ja sitten oli Atte Erosen ja ylivoimalla osuneen Eemeli Salinin vuoro viedä isännät koppiin 4-2-johdossa. Joonas Pylsy kasvatti eroa ylivoimalla toisessa ja vielä Sami Johansson kolmannessa erässä ennen kuin helsinkiläiset saivat pientä lohtua. Toisessa erässä rangaistuslaukauksen sössinyt Mika Moilanen kavensi kuudella viittä vastaan kaksi ja puoli minuuttia ennen loppusummeria.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona ottelulla EräViikingit – Nokian KrP.

Arkistokuva: Esa Takalo