Classic ensimmäisenä välieriin, Happee jo voiton päässä

Classic löi Espoossa Oilersin 10-6 ja Happee Turussa TPS:n 9-3,

Salibandyliigan mestari Classic varmisti ensimmäisenä paikkansa tämän kevään välierissä haettuaan Espoosta neljännenkin voiton Oilersista. Tänään Classicin voittonumerot olivat 10-6. Toisessa tänään pelanneessa parissa Happee nousi voiton päähän semifinaaleista kaataessaan Turussa TPS:n 9-3.

Veitsi kurkulla pelannut Oilers kehitti illan ottelun kolmanteen erään vielä kelpo kirin nousten neljän maalin tappioasemasta kolme minuuttia ennen loppua lukemiin 6-7. Jo seuraavalla minuutilla Mikko Leikkanen kuitenkin laukoi Classicille kahdeksannen osuman, ja lopussa Sami Johansson sekä Lassi Vänttinen rumistelivat vielä numeroita tyhjään verkkoon. Johansson oli kahdella maalillaan ja kolmella syöttöpisteellään Tapiolan illan tehomies.

Turussa Joonas Koskinen laukoi vielä pelin puolivälissä TPS:n 3-2-johtoon, mutta vielä ennen toista erätaukoa osuivat Happeelle Jami Manninen ja Petri Kauko. Päätösjaksolla lukemat sitten repesivät Happeen ladottua isäntien verkkoon vielä viisi palloa. Happeen Petri Kauko (2+1, Eemil Ukkonen (1+2) ja Peter Kotilainen viettivät Kupittaalla kolmen tehopisteen illan.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Lauantaina Salibandyliigan puolivälierissä pelataan ottelu Westend Indians – EräViikingit (voitot 1-2).

Naisten Salibandyliigan puolivälierät alkoivat tänään yhdellä ottelulla, jossa mestari Classic kaatoi NST:n 10-1. Lauantaina aloittavat pudotuspelinsä parit PSS – SSRA, EräViikingit – Koovee ja SB-Pro – TPS.

Kuva: Anssi Koskinen