Budget Sportista Suomen salibandymaajoukkueen virallinen urheilukauppa

Urheilukauppakonsepti Budget Sport ja SSBL Salibandy Oy ovat solmineet markkinointiyhteistyösopimuksen, jonka myötä Budget Sport on jatkossa Suomen salibandymaajoukkueiden virallinen urheilukauppa.
 
Budget Sport on kansainvälinen urheilukaupan halpakonsepti, jonka omistaa Intersport International Corp (IIC). Suomessa Budget Sport konseptin toiminnasta vastaa Intersport Finland Oy.

– Visionamme on olla markkinoiden helpoin, nopein ja edullisin urheilukauppa, tiivistää Budget Sportin osto- ja markkinointipäällikkö Mikko Laakso.
 
– Salibandy on koko kansan rakastama pallopeli ja lajina yksi Budget Sportin painopistealueista. Odotamme yhteistyön salibandymaajoukkueiden kanssa entisestään vahvistavan asemaamme salibandya sekä kilpatasolla pelaavien että liikunnan ilosta harrastavien keskuudessa. Valikoimistamme löytyvät kaikki tärkeimmät tuotemerkit mailoista tarvikkeisiin, joten ainakaan valikoimasta tai vaihtoehdoista homma ei jää kiinni! – tai korkeintaan siinä tapauksessa, että niitä on liikaa, naurahtaa Laakso.
 
Mobiilille salibandyväelle nopea ja ketterä urheilukauppa pystyy tarjoamaan kattavat ratkaisut monipuolisiin urheilutarpeisiin.

– Rakennamme yhdessä yhteistyömallia, jonka halutaan tarjoavan monipuolisia mahdollisuuksia salibandyväelle, toteaa SSBL Salibandy Oy:n markkinointikoordinaattori Toni Nikunen.

Budgetsport.fi – liikuttavan halpa urheilukauppa.

Jaa artikkeli