Vapaakortit

Viimeksi päivitetty 11.9.2017 13:46

Salibandyliitto myöntää vuosittain eri kohderyhmille vapaakortteja. Kortin saajiin kuuluvat mm. liiton henkilökunta, tietyt oto-toimijat kuten maajoukkueiden henkilöstö ja valiokuntien jäsenet, liiton ja liigan yhteistyökumppanit, maailmanmestarit ja kultaisella ansiomerkillä palkitut henkilöt. Lisäksi alue-erotuomareille myönnetään rajoitetumpia erotuomarivapaakortteja.

Vapaakortti on tyypillisesti voimassa yhden kilpailukauden ajan kerrallaan. Kortit toimitetaan Suomisport-profiiliin syyskuun alkupuolella. Tämän jälkeen kortteja toimitetaan yksittäin n. kerran viikossa.

Kortti on aina henkilökohtainen ja se tulee esittää yhdessä henkilöllisyystodistuksen kanssa hallin lipunmyynnissä alla olevan ohjeen mukaan. Korttiin kuuluvat pääsyoikeudet on esitetty tarkemmin kortin lisätiedoissa.

Näin esität kortin lipunmyynnissä:
Kortin saaminen edellyttää profiilia Suomisportissa. Kun henkilökohtainen profiili on luotu ja vapaakortti myönnetty, kirjaudu matkapuhelimen internet-selaimella profiiliisi ja avaa kortti profiilisi etusivulta. Vaihtoehtoisesti voit ladata Suomisport-mobiilisovelluksen (android & ios) josta kirjautumisen jälkeen voit esittää kortin myös offline-tilassa.

Vapaakortteihin liittyvät tiedustelut:
palvelunumero 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16) tai tampere@salibandy.fi

Uuden vapaakortin tilaus kesken kauden:

Suomisport-profiiliin toimitettava vapaakortti on käytettävissä välittömästi myöntämishetkestä alkaen. Epäselvissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot yläpuolella.