Katusähly järjestäjäinfo

Katusählyn kilpailutoiminta perustuu karsintaturnauksiin, joita järjestetään ympäri maan toukokuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin. Karsintaturnausten sarjavoittajat kutsutaan perinteiseen finaalitapahtumaan elo-syyskuun vaihteessa.

Viimeksi päivitetty 28.2.2018 14:50

Katusählykiertue

 

Karsintaturnausten järjestämisesta vastaavat Salibandyliiton jäsenseurat.

Turnausjärjestäjänä seura vastaa turnauksen järjestelyistä ja toteutuksesta. Vastineeksi turnauksen järjestämisestä seura kerää osallistujajoukkueilta osallistumismaksut, jotka se saa tulospalveluvähennyksen jälkeen itselleen. Seura vastaa paikallisista sopimuksista ja sitoutuu noudattamaan Katusählykiertueen yhteistyösopimuksia.

Salibandyliitto tukee turnausjärjestäjiä ja tehostaa kiertueviestintää palkkaamalla kesän ajaksi määräaikaiseen työsopimukseen kiertuepromoottorin. Kiertuepromoottori kiertää kesän aikana 12-15 osaturnausta, mukanaan kiertuekalusto (4 kaukaloa maaleineen, äänentoistojärjestelmä sekä kumppaneiden näkyvyyselementit), tehostaen näiden turnausten reaaliaikaista some-näkyvyyttä. Kiertuepromoottori tukee myös muita osaturnausjärjestäjiä tapahtumiensa ennakko- ja jälkiviestinnässä.

Tulevana kesänä kaikissa Katusählykiertueen turnauksissa käytetään Statbeat-turnaushallintajärjestelmää. Statbeat mahdollistaa koko tapahtuman hallinnoinnin - ilmoittautumisen, laskutuksen, otteluohjelman rakentamisen sekä tulospalvelun - yhden järjestelmän kautta. Statbeatin kustannus turnausjärjestäjälle on 6€ / osallistuva joukkue ja sen käyttäminen on pakollista kaikissa turnauksissa.

Vuonna 2018 katusählyn Suomenmestaruuksista otellaan kuudessa sarjassa:

  • miesten ja naisten sarjat ovat avoimia kaikille.
  • poikien ja tyttöjen sarjoihin saavat osallistua kaikki alle 16-vuotiaat (2002- tai myöhemmin syntyneet) pojat ja tytöt.
  • sekasarjassa on kentällä oltava koko ajan vähintään yksi mies ja yksi nainen joukkuetta kohti.
  • firmasarja on tarkoitettu työyhteisöille ja heidän perheenjäsenilleen.

Pelaaja voi pelata turnauskohtaisesti yhdessä joukkueessa sarjaa kohden. Osallistua saa useampaan karsintaturnaukseen, mutta finaalipaikan voi ansaita vain yhdessä joukkueessa. Voitettuaan siis karsintaturnauksen, ei pelaaja saa pelata samaa sarjaa ennen finaaliturnausta.

Karsintaturnausten virallisten sarjojen voittajajoukkueet saavat kutsun jatkamaan Katusählyn Suomenmestaruuden metsästystä suureen finaalitapahtumaan 2.9. Mäntymäen kenttä, Helsinki.

Lisätietoja:

Vilma Pekkala
Katusählykiertueen promoottori
0447506065
vilma.pekkala@floorball.fi


Eeva Welling
Pelaamisen kehittäjä, Katusählykiertueen vastaava
0400 529 006
eeva.welling@salibandy.fi

Katusählykiertue 2018 info (koskee Promoottori- ja omatoimitapahtumia)

Katusählyn SM-kiertue 2018 - Turnausjärjestäjäinfo

Katusählykalenteri - osaturnauksiin ilmoittautuminen

Ehdot - Kiertuepromoottoritapahtumat

Ehdot - Omatoimitapahtuma