Ryhmävakuutukset

Viimeksi päivitetty 12.9.2017 10:29

Aikuisten ryhmälisenssejä ja junioreiden ryhmäpasseja voivat hankkia Salibandyliiton jäsenseurat tai Salibandyliiton kanssa sopimuksellista yhteistyötä tekevät sarjajärjestäjät. Ryhmävakuutukset hankitaan Suomisportissa seurakäyttäjätunnuksilla.

  • Aikuisten ryhmälisenssi on tarkoitettu 1999 ja aikaisemmin syntyneille. Ryhmälisenssi on tarkoitettu seuroille, jotka järjestävät aikuisten harrastetoimintaa ja muille sarjajärjestäjille, joiden kanssa liitolla on sopimuksellinen yhteistyö mm. hallisarjat. Lisenssin pelaajien lukumäärä on joukkueessa rajoitettu 20 pelaajaan, hinta 145 €.

  • Junioreiden ryhmäpassi on tarkoitettu 2000 ja myöhemmin syntyneille. Ryhmäpassi on tarkoitettu salibandyseurojen kerho-, salibandy/sählykouluryhmille tmv., seurojen järjestämiä kerhoturnauksia varten tulee hankkia oma ryhmäpassi/osallistuva joukkue. Passin pelaajien lukumäärä on joukkueessa rajoitettu 30 pelaajaan, hinta 95 €.

Huom ! Ryhmäpassi/-lisenssi ei ole voimassa kortteliliigassa tai muissa Salibandyliiton järjestämissä sarjoissa ja G-junioreiden Kerhomaailman turnauksissa.

Ryhmävakuutuksen hankkiminen: Ohje seurakäyttäjälle (pdf)