Maksumuistutukset

Viimeksi päivitetty 13.9.2017 11:03

Maksumuistutukset lähetetään joka toinen kuukausi (Netvisor). Palvelusivustolta ei lähde maksumuistutuksia. Laskut ovat nähtävillä Palvelusivustolla seuratunnuksella valikossa "Seuran laskut". Muistutukset (Netvisor) lähetetään seurojen yhteyshenkilöille sähköposteihin. Uuden kauden kynnyksellä lähetetään muistutuksia useammin (kaksi kertaa kuukaudessa), koska minkään seuran joukkueen ilmoittautumista ei oteta huomioon, jos seuralla on maksamattomia laskuja.

Erääntyneiden laskujen perintään siirtäminen
Edelliseltä kilpailukaudelta avoimiksi jääneet laskut siirretään perintätoimistolle (Intrum Justitia) vuosittain syyskuussa ja maaliskuussa.

Erääntyneiden laskujen viivästyskorot ja korkojen laskutus
Osalle Salibandyliiton jäsenseuroista on vuosien saatossa muodostunut tapa, jonka mukaan sarjamaksut, tai osa niistä, maksetaan eräpäivästä merkittävästi myöhässä, jopa vasta seuraavalle kaudelle ilmoittauduttaessa. Seurat ovat olleet eriarvoisessa asemassa ja tavasta on aiheutunut haasteita liiton maksuvalmiuden ja työtehtävien hallintaan. Salibandyliiton hallitus päätti (päätös kokouksessa 12.6.2014) ottaa käyttöön viivästyskorkojen laskennan ja laskutuksen kohdistuen kauden 2014–15 sarjamaksuihin.

Viivästyskorko lasketaan ja laskutetaan sarjamaksuista, jotka ovat liiton kirjanpidon mukaan maksamatta 30.11. ja 31.3. Seuroille, joilla on avoimia sarjamaksuja liiton kirjanpidon mukaan 10.11. ja 10.3., lähetetään tiedote asiasta, jolloin seuralla on mahdollisuus selvittää asia liiton kanssa ennen koron laskentaa ja laskutusta 30.11./31.3. Mikäli laskuja ei makseta, seuralle toimitetaan 15.12./15.4. mennessä yksi korkolasku, jossa on erittely joukkueittain, jolloin seura voi halutessaan kohdistaa korot kyseisille joukkueille. Alla prosessikuvaus. Lisätietoja: talouspäällikkö Claes Grapes, 0400 529038

maksumuistutukset.png