Säbätuunarit

Säbätuunarit on Salibandyn ja Veikkauksen yhteinen konsepti, jossa haetaan kohteita tuunattavaksi paremmin salibandyn harjoitteluun ja pelaamiseen sopiviksi.

Viimeksi päivitetty 5.6.2017 15:33

SÄBÄTUUNARIT

Säbätuunarit on konsepti, jossa haetaan pihoja, talleja tai vaikkapa navettojen vinttejä tuunattavaksi paremmin salibandyn tai sählyn pelaamiseen ja harjoitteluun sopiviksi. Hae videolla, jossa näkyy tuunattava tila ja käy ilmi, miksi juuri sinun autotalli, olohuone tai vaikkapa vintti tulisi tuunata paremmin säbään sopivaksi.

 
Idea syntyi Heinolalaisen perheen
muokattua romukellari säbäkellariksi


Idea syntyi Heinolassa asuvan Aatun perheen innoittamana. Aatun äiti Suvi oli päättänyt siivota romua täynnä olleen kellarin ja rakentaa sinne salibandyharjoitukseen soveltuvan tilan. Perhe tilasi mattoa 24 neliömetriä muokaten ennen turhan panttina olleen tilan lasten liikkumiseen ja harrastamiseen paremmin soveltuvaksi säbäkellariksi. Innoituksena kiitollisena päätimme yhdessä Veikkauksen kanssa käydä yllättämässä Aatu tämän suosikkipelaajiensa johdolla. Perhe kutsuttiin Superfinaaliin Helsinkiin ja lapsille annettiin muun muassa pelaajien pelipaidat nimmareilla.


Veikkauksen tuotolla tuetaan kotimaista salibandya

Veikkaus on suomalaisten oma peliyhtiö. Pelien koko tuotto eli veikkausvoittovarat käytetään meidän kaikkien Suomessa asuvien hyväksi. Avustuskohteita on tuhansia ympäri Suomea ja kertyvää rahaa miljardi euroa vuodessa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamien liitto- ja arvokisatukien lisäksi suorat seuratuet salibandyseuroille ovat 100% Veikkauksen tuottoa. Lisäksi merkittävä osa salibandyn olosuhdehankkeista saavat tukea ministeriöltä tai aluehallintoviranomaisilta, myös tämä raha on kokonaisuudessaan peräisin Veikkauksen pelin tuotosta.

Lisätietoa Veikkauksen avustuksen saajista löydät täältä: https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/avustukset/avustuskohteet

Kampanjan säännöt

1. Järjestäjä
Kampanjan järjestäjänä toimii Suomen Salibandyliitto ry, Alakiventie 2, 02600 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “järjestäjä”).

2. Osallistumisehdot
Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa.

3. Osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan julkaisemalla video, joka esittelee tai minkä avulla havannoidaan miksi teidän kellari, vintti, ullakko, autotalli tai vaikkapa takapiha pitäisi tuunata paremmin salibandyn pelaamiseen tai harrastamiseen sopivaksi.

Video lähetetään latauslinkkinä tai pakattuna tiedostona tai muuten helposti katseltavassa yleisessä videoformaatissa osoitteeseen sabatuunarit@gmail.com.

Tämän lisäksi julkaisu tulee tehdä videoformaatissa henkilökohtaisella Facebook- tai Instagram -tilillä, niin että video tai kuva on julkisuusasetuksiltaan kaikille julkinen. Kuvaan tai videoon tulee lisätä ainakin tunniste #säbätuunarit

Kampanjaan osallistuneet videot voidaan julkaista julkisella superfinaali.fi -sivustolla tai Salibandyliiton ja Salibandyliigan sosiaalisen median kanavissa. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kuvat ja videot kampanjasivustolta.

Sama osallistuja voi osallistua kampanjaan useammalla kuin yhdellä videolla, mutta valintaa suorittaessa huomioidaan vain yksi video.

4. Videoiden käyttö

Osallistumalla arvontaan osanottajat vakuuttavat, että heillä on täydet oikeudet videoon ja sen julkaisemiseen ja että videossa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa videon julkaisuun. Samalla osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää arvontaan lähetettyjä videoita markkinointi- ja viestintätarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

5. Kampanjaan valinnan suorittaminen

Kampanjan järjestäjä valitsee kohteista yhden kohteen tuunattavaksi paremmin salibandyyn sopivaksi. Voittajalle ilmoitetaan tästä etukäteen.
Kampanjan palkintoa eli tilan tuunausta tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, valinta voidaan suorittaa uudelleen. Tilan tuunauksesta sovitaan yhdessä valittavan tahon omistajien kanssa.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kampanjan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7. Kampanjan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kampanjaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Niin vaadittaessa, järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset verot.

8. Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonta tai kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin, tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.
Kampanjan järjestäjä, Suomen Salibandyliitto ry, pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.