Tulospalvelun ohjeet

Viimeksi päivitetty 12.9.2017 12:27

Tulospalvelun ohjeet on jaettu kahteen kategoriaan: Sähköiseen ja perinteiseen paperiseen ottelupöytäkirjaan. Palvelusivuston kirjautumisosoite on: www.palvelusivusto.fi/fb Tarkista, että osoitteessa on /fb -pääte, muuten kirjautuminen ei onnistu. Mikäli kirjautumiseen käytettävää joukkuetunnusta ei ole, tiedustele sitä omalta sarjavastaavalta.

Sähköinen ottelupöytäkirja / reaaliaikainen tulospalvelu:

Tulospalvelun ohje, versio 2.7. (11.9.2017) Sarja- ja ottelukokoonpanon lisäämisen ohje, versio 2.2. (12.9.2017)

Sähköisen tulospalvelun opetusvideo.

Ottelun kokoonpanon voi ilmoittaa Palvelusivustolla jo edellisenä päivänä. Ottelun kokoonpanon tallentaminen onnistuu myös yleisimmillä mobiililaitteilla.

Sähköisen aloitus- ja laukaustilastointiohjelman käyttöohje on ladattavissa Jääkiekkoliiton sivuilta. Toiminto on käytössä vain osassa sarjatasoista (pääsarjat).

Peliaikaohjelman käyttöohje on ladattavissa Jääkiekkoliiton sivuilta. Toiminto on käytössä vain miesten Salibandyliigassa ja Superfinaaleissa.

Pelaajalista (ei käytetä täysin sähköisessä tulospalvelussa)


Tulospalvelumääräykset
(kaikki sarjatasot).

Tulospalvelun tekemiseen vaaditaan kone, jossa on java asennettuna. Ohjelma ei ole riippuvainen tietystä internet-selaimesta, sillä tulospalvelun teko aukeaa erillisessä java webstart -konsolissa. Ohjevideo javan asentamiseen. Tietoliikenne-ongelmien korjaamiseen löytyy myös erillinen ohje.

Turnausmuotoiset sarjat, joissa EI käytetä sähköistä ottelupöytäkirjaa:

Vastuujoukkueen tuloslähetys (12.9.2017)

Käytössä silloin kun ottelut tilastoidaan paperiselle ottelupöytäkirjalle ja lopputulokset lähetetään liittoon Palvelusivuston kautta. Tuloslähetys on aktiivisena vastuujoukkueelle vain pelipäivänä!

Sarjakokoonpanon lisäämisen ohje turnausmuotoisiin sarjoihin (12.9.2017)

Sarjakokoonpanoja ei ilmoiteta D-G juniorisarjoissa!