Liiton varsinainen kokous 2017

Liiton varsinainen kokous järjestetään 11.11.2017 Seinäjoella.

Viimeksi päivitetty 11.9.2017 15:18

Salibandyliiton toimintasääntöjen (9§) mukaan liiton varsinainen kokous pidetään joka kolmas vuosi loka-marraskuussa liiton hallituksen kutsusta.

Seuraava liiton varsinainen kokous järjestetään 11. päivä marraskuuta (11.11.2017) Seinäjoella.

Liiton hallituksen valinta

Salibandyliiton toimintasäännöt (11§):
"Liiton asioita hoitaa liiton kokouksen valitsema hallitus, joka koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta (6) ja enintään kahdeksasta (8) jäsenestä. Liiton hallitusta kutsutaan näissä säännöissä myös liittohallitukseksi. Liittohallituksen jäsenten keskuuteen pyritään saamaan kummankin sukupuolen edustus. Liiton hallituksen alaisuudessa toimii liiton toiminnanjohtaja, joka johtaa liiton toimiston työskentelyä. Liittohallituksen puheenjohtajaa kutsutaan myös liiton puheenjohtajaksi."

Liiton äänioikeutettu jäsen voi asettaa ehdokkaan liiton hallituksen puheenjohtajaksi sekä hallituksen jäseneksi. Ehdokkaan asettaminen tapahtuu ilmoittamalla ehdokkaasta kirjallisesti liiton hallitukselle viimeistään 30 päivää ennen liiton kokousta. Muilla kuin äänioikeutetuilla jäsenillä ei ole oikeutta asettaa ehdokkaita liiton hallituksen jäseneksi tai hallituksen puheenjohtajaksi (Salibandyliiton toimintasäännöt 16§).

Jäsenseurojen äänimäärät pääset tarkistamaan tästä.