Vakuutukseton lisenssi

Viimeksi päivitetty 31.7.2017 12:18

Lisenssit ja Sporttiturva ostetaan 1.8.2017 alkaen osoitteesta www.suomisport.fi.

Vakuutukseton lisenssi lunastetaan myyntijärjestelmästä samaan tapaan kuin vakuutuksellinenkin. Ainoana erona on se, että vakuutuksettoman lisenssin lunastavat joutuvat vakuuttamaan, että heillä on salibandyn kilpaurheilun kattava oma vakuutus. 

Sarjatasoilla M3-6 div./N2-4 div. sekä senioriarjoissa pelaavat henkilöt voivat lunastaa vakuutuksettomia lisenssejä vapaasti. Omasta vakuutuksesta ei tarvitse lähettää erillistä vakuutustodistusta liittoon, eikä vakuutus ole tässä kohderyhmässä pakollinen, vaikka sitä suositellaankin.

Pääsarjapelaajat:
Kaudesta 2017-2018 alkaen pääsarjojen pelaajien (miesten ja naisten Salibandyliiga sekä Miesten Divari) ei tarvitse toimittaa liittoon vakuutustodistusta omasta salibandyn kilpaurheilun kattavasta vakuutuksestaan. Lisenssimaksun yhteydessä tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään.

Juniori-ikäiset:
Juniori-ikäisten pelaajien *) tulee antaa oman vakuutuksen tiedot lisenssijärjestelmään vakuutuksetonta lisenssiä lunastettaessa. Mikäli tietoja ei ole annettu, pelaaja on edustuskelvoton. Erillistä vakuutustodistusta ei tarvitse lähettää liittoon.

*) Juniori-ikäinen pelaaja on liiton kilpailusääntöjen mukaan kaudella 2017-2018:  pojissa v. 1997 tai sen jälkeen syntynyt ja tytöissä v. 1998 tai sen jälkeen syntynyt henkilö.

Vakuutuksettoman toimihenkilö- tai erotuomarilisenssin lunastamisessa on huomioitava, että juniori-ikäisen henkilön *) tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään. Vakuutuksettomalla erotuomarilisenssillä saa toimia erotuomarina myös pääsarjatason peleissä.