Osta lisenssi

Viimeksi päivitetty 16.8.2017 13:19

Kauden 2017-18 lisenssit ostetaan 1.8. alkaen osoitteesta www.suomisport.fi.

Salibandyliiton kilpailutoimintaan (Salibandyliigat, divisioonat, A-G -junioreiden sarjat, seniorisarjat, Suomen Cup) osallistuminen edellyttää pelaajalisenssin maksamista. Erotuomareiden tulee hankkia erotuomarilisenssi tai pelaajalisenssi ja valmentajien valmentajalisenssi tai pelaajalisenssi. Seuranvaihtotilanteisiin on tarkoitettu try-out -lisenssi.

Lisenssin voi ottaa joko urheiluvakuutuksen kanssa tai ilman. Vakuutus on pakollinen (HUOM! Tulee osoittaa lisenssiä lunastettaessa!) juniori-ikäisille sekä pääsarjoissa pelaavilla. Mikäli otat pelkän lisenssin ilman vakuutusta, suosittelemme joka tapauksessa hankkimaan urheilun kattavan vakuutusturvan. Kaudella 2017-2018, 1.1.2006 ja myöhemmin syntyneiden vakuutuksellinen lisenssi (Kisapassi) kattaa myös muissa lajeissa tapahtuneet vahingot, ilman omavastuuta.

Huomaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa salibandyn kilpailutoiminnassa tapahtuvia vahinkoja!

Apua ongelmatilanteissa:
Salibandyliiton puhelinpalvelu päivystää ma-pe klo 9.30-16 numerossa 0400-529017. Kiireettömät yhteydenotot sähköpostilla lisenssit@floorball.fi tai Salibandyliiton Facebookissa.